Міський голова Геннадій Дикий провів зустріч із головами громадських організацій чорнобильського спрямування

    Міською владою Білої Церкви приділяється значна увага щодо співпраці з громадськими організаціями міста. Традиційно напередодні річниці Чорнобильської катастрофи відбуваються зустрічі міського голови із представниками громадських організацій, що опікуються проблемами постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС. Це дає змогу у форматі діалогу обговорити низку нагальних питань щодо функціонування даних громадських об’єднань.

 

    Саме така зустріч відбулася 21 квітня ц.р. Низка питань, з якими звернулися представники даних громадських об’єднань до міського голови Геннадія Дикого, стосувалися фінансування громадських організацій, надання додаткових приміщень для зберігання ліків та протезів онкохворих жінок; забезпечення пільгового проїзду осіб з інвалідністю у громадському транспорті; впровадження транспортної реформи і тих переваг, які отримає місто від її реалізації.

 

    Під час спілкування Геннадій Дикий акцентував увагу на таких питаннях, як об’єднання територіальних громад та встановлення меж міста, надання пільг на користування комунальними послугами, впровадження заходів з енергозбереження, повірки теплових лічильників, благоустрою окремих територій тощо.

 

    Окрему увагу присвятили також відзначенню 31-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС, вирішенню нагальних побутових та комунальних проблем, актуальних для інвалідів Чорнобиля.

 

    За підсумками зустрічі міський голова дав доручення підготувати відповідні документи для вирішення проблемних питань.

 

    Представники громадських організацій висловили вдячність міському голові Геннадію Дикому за постійну увагу, турботу та небайдужість до проблем громади.

 

    У заході взяв участь радник міського голови Микола Антонюк.

 

Міський голова Геннадій Дикий провів зустріч із головами громадських організацій чорнобильського спрямування


Опубліковано: 21 квітня 2017 року
Поділитися