Ліквідація осередків стихійної торгівлі в місті Біла Церква

З метою ліквідації стихійної торгівлі на території м. Білої Церкви  працівниками відділу з питань торгово-побутового обслуговування населення і громадського харчування міської ради проводяться рейдові перевірки.

За дорученням міського голови  створено робочу групу з питань ліквідації осередків стихійної торгівлі у складі працівни­ків відділу з питань торгово-побутового обслуговування населення і громадського харчування, Білоцерківського відділу поліції, управління житлово-комунального господарства міської ради, відділу з благоустрою, ПАТ «КАТП-1028», КП БМР «Спецкомбінат з надання ритуальних послуг» та представників громадських організацій. Відповідно було складено графік чергувань даних оперативних груп.

Такі чергування на зазначеній території здійснюються відповідними службами щоденно з 08-00 до 17-30 год. позмінно.

Зокрема, з березня ц.р., за результатами проведених заходів, були очищені від незаконної торгівлі алея та пішохідний перехід навпроти «Критого ринку».

Проблемним питанням залишається стихійна торгівля по вул. Леваневського (біля зупинки громадського транспорту та площі ПК «Росава»). Серед громадян, які реалізують продукцію на осередках незаконної торгів­лі проводиться роз'яснювальна робота.

 Водночас, адміністративними заходами, рейдовими перевірками осередки такої торгівлі викорінити повністю неможливо. Адже попит народжує пропозицію. Єдино вірний спосіб боротьби - не купувати продукти харчування й інші това­ри в місцях стихійної торгівлі, до чого і закликаємо мешканців міста!



Опубліковано: 17 серпня 2016 року
Поділитися