Крокуючи до успіху

03 травня 2018 року розпочався черговий цикл тренінгових занять молодіжного клубу «Крокуючи до успіху», що діє  при Білоцерківському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за участю дітей, позбавлених батьківського піклування.

 

Програма курсу базується на тренінговій програмі підвищення соціальної компетентності молоді «Як стати успішним», яка спрямована на розвиток життєвих навичок та розширення мережі соціальних контактів дітей, які перебувають в альтернативних формах сімейного виховання.

 

Юнаки та дівчата зможуть оволодіти  новими знаннями, отримати нові навички, переглянути власні цінності та пріоритети, скоригувати, удосконалити та розвити певні якості та властивості своєї особистості, обирати для себе такі форми та методи поведінки, які відповідають їх індивідуальності.

 

Молодіжний клуб «Крокуючи до успіху» працює з 2013 року для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які потребують окремої уваги і допомоги в підготовці до самостійного життя. Разом з тим, фахівці з соціальної роботи Білоцерківського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді здійснюють соціальний супровід сімей опікунів та піклувальників, в яких виховуються такі діти. На постійній основі надаються безкоштовні кваліфіковані юридичні та психологічні консультації.

 

Двері молодіжного клубу «Крокуючи до успіху» гостинно відкриті для всіх юнаків та дівчат, які займають активну життєву позицію, бажають вдосконалюватися та просто цікаво проводити своє дозвілля.



Інформація від Білоцерківського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  

Василь Петрович Бабич – приклад героїзму в ім’я Батьківщини


Опубліковано: 05 травня 2018 року
Поділитися