Індивідуальний тепловий пункт зігріє мешканців будинку на околиці міста

29 листопада у Білій Церкві відбулося офіційне відкриття та запуск індивідуального теплового пункту. Кошти на його встановлення були виділені Київською обласною (90%) та Білоцерківською міською (10%) радами.

 

Цей індивідуальний тепловий пункт, який встановлено СП «Укрінтерм», - це автоматизована модульна установка, що передає теплову енергію від зовнішніх теплових мереж (котельної) до системи опалення, гарячого водопостачання, вентиляції або технологічних процесів житлових та промислових будівель.

 

Депутат Київської обласної ради (політична партія «Об’єднання «Самопоміч»), директор СП «Укрінтерм» Петро Мороз   зазначив: «Через те, що котельня стоїть поблизу будинку, у нас буде менше втрат теплової енергії. Система повністю автоматизована, тобто подача тепла залежитиме від погоди. Завдяки цьому жителі будинку зможуть значно зекономити витрати за опалення і позбутися проблеми з теплопостачанням».

 

 Пункт обслуговуватиме житловий багатоквартирний будинок по вулиці Ставищанська, 128, який стоїть на виїзді з міста. Оскільки будинок розташований віддалено від житлового масиву «Піщаний» - мав постійні проблеми з опаленням.

 

У заході взяли участь депутати міської ради Олександр Русс, Микола Дашкевич та Андрій Лєонов, представники СП «Укрінтерм», ОСББ даного будинку, громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

Індивідуальний тепловий пункт зігріє мешканців будинку на околиці міста


Опубліковано: 30 листопада 2017 року
Поділитися