Фахівці швейної галузі матимуть можливість удосконалювати свої знання та навички

22 січня 2020 року в Білоцерківському коледжі сервісу та дизайну відбулося урочисте відкриття Навчально-практичного центру технологій та дизайну.

Центр створено з метою здійснення підготовки фахівців швейної галузі, перепідготовки незайнятого населення та підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання за інноваційними освітніми технологіями на сучасному обладнанні, забезпечення регіонального ринку праці робітничими кадрами. Центр надає можливості курсової підготовки на основі модульних освітніх програм, участі в тренінгових заняттях та майстер-класах від відомих кутюр’є.

Центр створений за рахунок коштів обласного  бюджету, виділених для модернізації та оновлення матеріально-технічної бази.

У центрі встановлені універсальні прямострочні та спеціальні (петельна розпошивальна, краєобметувальна, вишивальна) машини, широкоформатний друкувальний пристрій плотер.  Є професійні прасувальні столи, новітнє обладнання для волого-теплової обробки швейних виробів.

За програмою заходу відбулося символічне перерізання стрічки, презентація концепції центру, демонстрація роботи швейного обладнання із застосуванням САПР, дефіле колекцій креативного одягу, презентація роботи дизайн-студії та кабінетів конструювання та моделювання, виставка практичних розробок педагогів, учнів та студентів  коледжу.

До вітального слова були запрошені народний депутат України Ольга Коваль; заступник Міністра освіти і науки України Петро Коржевський; директор департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації  Віра Рогова; секретар міської ради Василь Савчук.

В цей день в коледжі для учнів шкіл м. Білої Церкви відбувся молодіжний фестиваль «ПРОФFESTOK» – День відкритих дверей. Школярі взяли участь у різноманітних професійних воркшопах.

За інформацією Білоцерківського коледжу сервісу та дизайну

Фахівців швейної галузі матимуть можливість удосконалювати свої знання та навички


Опубліковано: 23 січня 2020 року
Поділитися