ЕКО-ПІКНІК у Білій Церкві: поєднуючи приємне з корисним

27 травня у Білій Церкві за підтримки міського голови Геннадія Дикого відбувся ЕКО-ПІКНІК. Захід проводився вже другий рік поспіль і дозволив привернути увагу громадськості до питань екології, зокрема нашого міста, а також дав змогу білоцерківцям весело і з користю провести час у колі родини на свіжому повітрі.

 

Під час заходу присутніх привітав міський голова Геннадій Дикий. Він відмітив, що цьогорічний захід відвідало більше учасників, ніж у минулому році, а отже громада усвідомлює, що питання екології і довкілля, яке залишиться після нас нащадкам, є дуже важливими.

 

«Акцентуючи увагу на тих проблемах, які є в Україні та у всьому світі, я переконаний, що спільними зусиллями жителі Білої Церкви не тільки  зроблять свій внесок у покращення екологічного стану та зовнішнього вигляду нашого міста, але й поставлять його за взірець для всієї України. Вдячний усім, хто не тільки на свято, але й кожного дня, робить наше місто кращим», - наголосив міський голова.

 

Геннадій Дикий також відзначив найактивніших учасників весняної толоки 2017 року та природоохоронних акцій до Дня довкілля – за вагомий внесок у покращення навколишнього середовища, озеленення та благоустрою міста, поширення екологічних знань і покращення санітарного стану м.Біла Церква.

 

Подяками та символічними подарунками були відзначені: Станція юних натуралістів м.Біла Церква; Білоцерківські загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів №6 та №7; Білоцерківський медичний коледж; відділ культури і туризму Білоцерківської міської ради; управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради; Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу; Церква Адвентистів Сьомого Дня та Церква християн віри євангелістської.

 

До присутніх також звернулася начальник управління благоустрою та екології департаменту житлово-комунального господарства міської ради Альона Колотницька, яка вручила міському голові символічну майку на підтримку акції «Будь ЕКО».

 

Протягом дня на Торговій площі працювали різноманітні локації, де учасники дійства могли не тільки відпочити, але й дізнатися чимало корисного та навчитися новому.

 

На території функціонували виставковий простір, лекторій та кінотеатр, простір радості і сміху, арт-простір з різноманітними виставками та майстер-класами; простір спорту та здоров’я, зоо-простір тощо. У спеціально обладнаних фуд-кортах присутні мали змогу скуштувати корисну та смачну їжу, а у  фото-зоні зробити фото на згадку.

 

Протягом дня на сцені відбувалися різні виступи, на учасників дійства очікувало багато різних цікавинок та сюрпризів.

 

Крім того, всі охочі могли проїхатися на екскурсійному тролейбусі «ЕКО-ТУР».

 

Білоцерківці мали можливість провести вихідний з користю і задоволенням, тож організатори дійства впевнені, що це свято стане щорічним та бажаним для містян.

ЕКО-ПІКНІК у Білій Церкві: поєднуючи приємне з корисним


Опубліковано: 29 травня 2017 року
Поділитися