Дитячо-юнацькі клуби за місцем проживання запрошують

Останній дзвоник у школах нашого міста сповістив про початок літа та шкільних канікул. Школярі шукають можливості провести літо цікаво і весело, а батьки піклуються про те, щоб діти змістовно відпочивали та перебували під педагогічним наглядом. Такі можливості у нашому місті є. Загальновідомо, що значну частину свого вільного часу діти та підлітки проводять за місцем проживання. Дізнатися про те, чи є за місцем проживання можливості для організованого дозвілля, занять за інтересами, реалізації дітьми своїх здібностей можна на Днях відкритих дверей клубів Центру дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання "Дивосвіт" відділу у справах сім’ї та молоді.

 

25 та 26 травня Дні відкритих дверей відбулися в трьох клубах за місцем проживання: «Юність» (вул. Водопійна, 19), "Супутник" (вул. Героїв Крут, 45) та «Ровесник (вул. Шолом- Алейхема, 96).

 

Усі охочі мали змогу ознайомитись із клубним життям, підібрати заняття за інтересами, спробувати свої сили, беручи участь у конкурсах малюнку на асфальті, майстер-класах гуртків паперової пластики та ляльки-мотанки клубу «Юність», інтелектуальних та спортивних програмах, турнірах з настільного тенісу тощо. А ще у всіх конкурсах та змаганнях діти обов’язково вигравали призи.

 

Юним гуртківцям клубу «Юність» є в кого переймати досвід, адже в цьому клубі вже багато років поспіль діє клуб інтелігентних жінок „Катеринки”. Ці літні тендітні майстрині на клубних заходах організовують виставку своїх робіт, яку завжди охоче відвідують і вихованці, і гості клубу. У клубах «Супутник» та «Ровесник» малечу та їх батьків зацікавили виставки робіт вихованців гуртків образотворчого мистецтва. На сценічному майданчику клубу «Юність» звучали пісні вокалістів та ансамблів «Зразкової» вокальної студії «Контакт +» - переможців всеукраїнських та міжнародних конкурсів. У кожному клубі відбувалася весела конкурсно-розважальна програма «Канікули з «Дивосвітом».

 

Канікули розпочалися, і 7 дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання, яких об’єднує Центр «Дивосвіт», що на сьогодні має близько 1700 вихованців, гостинно запрошують школярів провести канікули  змістовно і поруч своїх помешкань. Клуби – це гарантована можливість усім дітям, без винятку, отримати знання за інтересами, вони безоплатні. Окрім того, до гуртків та творчих об’єднань залучаються всі охочі, відбору на конкурсній основі немає, адже головне в діяльності клубів – зайняти дітей позитивом, що в свою чергу є профілактикою негативних явищ.

Дитячо-юнацькі клуби за місцем проживання запрошують


Опубліковано: 29 травня 2017 року
Поділитися