До міського центру комплексної реабілітації «Шанс» завітав Святий Миколай

19 листопада у Комунальній установі Білоцерківської міської ради «Білоцерківський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «ШАНС» (директор – Альона Івасюк) відбувся святковий захід з нагоди Дня Святого Миколая.

Зі словами вітань до присутніх звернувся міський голова Геннадій Дикий.

«День Святого Миколая – найкраще свято для дітей, адже саме цього дня діти отримують подарунки. Тому всім вам, а також вашим родинам щиро бажаю здоров’я, гарного настрою, благополуччя, добробуту у ваших сім’ях. Усі ми маємо ставитися відповідним чином до людей з особливими потребами, і тільки в такому випадку ми вважатимемося європейською нацією. Надзвичайно вдячний благодійникам, які надають допомогу даному закладу, депутатам Білоцерківської міської ради, членам виконавчого комітету. Ми із задоволенням будемо допомагати центру «Шанс» і демонструвати його роботу друзям з європейських країн», - зазначив міський голова.

Свої вітання присутнім також адресували: митрополит Білоцерківський і Богуславський Української Православної Церкви Августин, заступник голови правління громадської організації «Громада поляків Білоцерківщини» Олег Савицький, представники компанії «Power Construction Corporation of China Ltd» та ін.

Доповненням до теплих слів стали солодкі подарунки, які були вручені дітям від гостей святкового заходу  і, власне, самого Святого Миколая, що також не забарився на свято. А вихованці закладу, у свою чергу, подарували своїм гостям концерт із піснями, віршами, постановками, а найголовніше – позитивні емоції та незабутні спогади про цей день.

У заході взяли участь: депутат Білоцерківської міської ради Олександр Русс, член виконавчого комітету Сергій Винниченко, начальник управління соціального захисту населення міської ради Тетяна Велігорська,  приватний підприємець Владислав Маршалок, директор ТОВ «Білоцерківвода» Тетяна Бойко, представники компанії «Емвей», педагоги, вихованці центру, батьки, представники громадськості та ін.

 

До міського центру комплексної реабілітації «Шанс» завітав Святий Миколай


Опубліковано: 19 грудня 2019 року
Поділитися