Бібліотеці №8 – 40 років. Мудрість, витримана часом

18 грудня бібліотека-філія №8 Білоцерківської міської централізованої бібліотечної системи ім. П.Красножона відсвяткувала своє 40-річчя. Привітати з ювілеєм прийшли друзі бібліотеки та ті, без кого  вона не  досягла б такого розквіту. А пишатися книгозбірні є чим: це сучасний громадський простір, облаштований засобами мультимедіа, локаціями для роботи і спілкування та майданчиками для проведення різноманітних тренінгів, майстер-класів і арт-зустрічей.

На свято завітали представники міської влади. Зокрема міський голова Геннадій Дикий вручив колективу бібліотеки лист-подяку та сертифікат, побажав процвітання та фінансової стабільності. Начальник відділу культури і туризму міської ради Юлія Ковальська відзначила бібліотекарів грамотами за вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи. Також привітала бібліотечний колектив та презентувала подарунки помічник депутата Олександра Даліби Олена Мартузаєва.

Директор ЦБС, Раїса Григоренко, вручила працівникам бібліотеки подяку за багаторічну сумлінну працю на теренах бібліотечно-інформаційного забезпечення читачів міста.

Від імені громадської організації ГО «Сонях» теплі слова привітання висловив Олексій Кудінов. До вітального слова долучилися активні читачі бібліотеки – Анна Федченко, Наталія та Антон Мягких і представники літературно-мистецького кола – Каріна Радіонова та Тетяна Строкач.

Святкування ювілею пройшло у дружній атмосфері і стало початком нової епохи у житті бібліотеки. Гостями неодноразово була висловлена вдячність завідувачці бібліотеки-філії №8 Світлані Хмільовій та колективу бібліотеки, які докладають багато зусиль для розвитку книгозбірні.

У заході взяли участь: заступник міського голови Катерина Литвиненко, представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ.

Бібліотеці №8 – 40 років. Мудрість витримана часом


Опубліковано: 19 грудня 2019 року
Поділитися