День людей, для яких милосердя є сенсом життя

01 листопада в Білій Церкві відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери. Це свято відзначається в Україні в першу неділю листопада згідно з Указом Президента від 13 квітня 1999 року.

У ході заходу із привітальним словом до присутніх звернувся міський голова Геннадій Дикий: «На цій роботі працюють люди із великим серцем. Вони готові щоденно допомагати людям, які потребують цього найбільше: починаючи від дітей і закінчуючи пенсіонерами. Завдяки вам ці люди мають можливість жити повноцінним життям. Я бажаю вам здоров’я і щоб ваша доброта повернулася до вас».

Міський голова також зазначив, що у Білій Церкві велика увага приділяється малозахищеним верствам населення, відкрито два Територіальних центри надання соціальних послуг та працює ряд програм для допомоги людям із обмеженими фізичними можливостями.

Під час заходу Геннадій Дикий вручив ряду працівників соціальної сфери грошові винагороди та почесні грамоти Білоцерківської міської ради за сумлінне служіння обраній справі, почуття обов’язку, професійність і відповідальне ставлення до дорученої справи та з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

Це професійне свято цього дня у Білій Церкві відзначають: працівники управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради, Білоцерківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області, Білоцерківського міського територіального центру соціального обслуговування, Білоцерківського центру комплексної реабілітації для осіб з обмеженими можливостями «Шанс», Білоцерківського дитячого будинку-інтернату, Білоцерківського психоневрологічного інтернату, Білоцерківського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості, відділення у місті Біла Церква управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України у Київській області, Білоцерківського центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Злагода».

У ході заходу своєю творчістю присутніх вітали актори Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім.. П.К. Саксаганського.

У заході взяли участь: начальник управління соціального захисту населення міської ради Тетяна Велігорська, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

День людей, для яких милосердя є сенсом життя


Опубліковано: 01 листопада 2019 року
Поділитися