Черговий успіх «Зразкових» колективів Центру дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання

      Питання організації дозвілля за місцем проживання – важлива частина виховно-профільної роботи з дітьми та молоддю. Саме цю роботу в нашому місті реалізовує

      Центр дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання «Дивосвіт» відділу у справах сім’ї та молоді Білоцерківської міської ради . Одним із її напрямів є підтримка та розвиток обдарованих дітей. Ефективно у вирішенні цього питання працюють два колективи Центру, які мають звання «Зразковий»: дитяча вокальна «Зразкова студія «Контакт +» та дитячий хореографічний «Зразковий аматорський колектив «Надія».

     10-11 лютого 2017 року вихованці названих колективів взяли участь у XII Всеукраїнському фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості «Зимова фантазія», який відбувся у місті Києві 

     Вокальну майстерність продемонстрували вихованки Осьмак Анастасія – 2 місце, Січенко Вікторія – 2 місце, дует Четінкая Аліна та Музичук Крістіна – 2 місце. А три групи дитячого хореографічного «Зразкового аматорського колективу «Надія» вибороли два 1-их та 3-тє місця.

     Різнобічні інтереси дітей та підлітків, їх потенціал реалізовуються в дитячо-юнацьких клубах за місцем проживання Білої Церкви.

Черговий успіх «Зразкових» колективів Центру дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання


Опубліковано: 14 лютого 2017 року
Поділитися