Чергове засідання робочої групи по впровадженню «e-Auction 3.0»

11 серпня відбулося чергове засідання робочої групи з організаційних заходів, спрямованих на вивчення та розгляд можливості впровадження в Білій Церкві системи децентралізованого електронного аукціону «e-Auction 3.0».

В ході засідання членами робочої групи було обговорено розділи проекту Положення про порядок передачі в оренду майна, що знаходяться в комунальній власності шляхом електронного аукціону «e-Auction 3.0».

Перед присутніми виступив експерт робочої групи Сергій Постівий, який проінформував, що всі зауваження, які було винесено робочою групою на попередніх засіданнях були доопрацьовані експертами. Вивчено досвід розроблення подібних проектів Положення у великих містах України. В проект Положення включено деякі додаткові розділи, стосовно оренди майна територіальної громади міста, що застосовувалися іншими містами.

Проект Положення включає в себе наступні розділи: загальні положення; учасники відносин, пов’язаних з проведенням електронного аукціону, їх права та обов’язки; підготовка до проведення електронного аукціону та порядок обрання електронного торговельного майданчика; реєстрація лоту; експозиція лоту; порядок реєстрації для участі в електронному аукціоні; запитання учасників електронного аукціону; електронні торги; особливості проведення електронних торгів, для учасників у яких зареєструвався один учасник; укладання договору з переможцем електронного аукціону; зміст та форма договору, укладеного за наслідками електронного аукціону; порядок оскарження; відповідальність суб’єктів відносин, пов'язаних з проведенням електронного аукціону.

Також, під час засідання обговорювалися розділи проекту Положення про оренду майна територіальної громади міста Білої Церкви; Порядку проведення конкурсу на право оренди майна;  розроблення методики розрахунку орендної плати за майно територіальної громади міста Біла Церква, яке передається в оренду; Типового договору про передачу  майна територіальної громади міста Біла Церква в оренду.

На засіданні були присутні заступник міського голови Інна Новогребельська, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Максим Свірський, начальники управлінь та відділів міської ради, члени робочої групи, експерти Олександр Лємєнов та Роман Яковлєв були на онлайн-зв’язку під час засідання.



Опубліковано: 12 серпня 2016 року
Поділитися