Подорож до моря

Ввечері 11 серпня ц.р. на залізничному вокзалі м. Біла Церква було багатолюдно та весело. В подорож до моря збиралися 74 дитини з сімей учасників антитерористичної операції. Відпочинок у Дитячому оздоровчому центрі “Прибережний” в стм Лазурне Скадовського району Херсонської області організовано Білоцерківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за рахунок міського бюджету.

Важливо зазначити, що добір дітей та вирішення організаційних питань відбувалося в тісній співпраці з громадськими організаціями, які опікуються проблемами учасників АТО та їх сімей. В рамках цієї співпраці окрему вдячність висловлюємо голові ГО “Рада матерів та дружин учасників АТО” Олені Лісовенко.

Станом на 12 годину п’ятниці, всі хлопчики та дівчатка успішно здолали переїзд і тепер на них чекають 14 незабутніх днів, від ранку до вечора заповнених морем, південним сонцем і цілющим повітрям, а також безліч цікавих та різноманітних розвиваючих заходів. Тож побажаємо хлопчикам та дівчаткам приємного відпочинку.



Опубліковано: 12 серпня 2016 року
Поділитися