Чергове засідання молодіжної громадської ради

08 червня 2016 року відбулося чергове засідання молодіжної громадської ради при виконавчому комітеті Білоцерківської міської ради, яке розпочав голова молодіжної громадської ради  Юрій Зубар.

В ході заходу взяли участь  завідувач організаційно-масовим відділом Центру дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання «Дивосвіт» відділу у справах сім’ї та молоді міської ради - Наталія Петренко, начальник відділу у справах сім’ї та молоді міської ради – Олександр Литвинчук, голова Київської обласної молодіжної громадської ради Олександр Крамар, громадськість міста.

На засіданні було заслухано доповідь начальника відділу у справах сім’ї та молоді міської ради – Олександра Литвинчука. Він розповів про результати щорічного міського конкурсу проектів і програм дитячих та молодіжних громадських організацій стосовно дітей, молоді і сімей та участь членів молодіжної громадської ради і міських молодіжних громадських організацій міста у міських заходах з нагоди державного свята – Дня молоді.

«Підхід міської влади до молодіжної політики – діловий – практичний. З місцевого бюджету виділяється щорічно грошові кошти на фінансування проектів і програм дитячих та молодіжних громадських організацій. В місті існує невелика кількість молодіжних організацій, які спроможні створити реальні, цікаві проекти, презентувати їх і відповідно отримати кошти на їх реалізацію» - зазначив він.

Олександр Литвинчук закликав молодіжні громадські організації бути більш активнішими та сміливішими.

Також, під час засідання присутні обговорили та вирішили велику кількість питань стосовно плану заходів відділу у справах сім’ї та молоді щодо відзначення Дня молоді в місті Біла Церква. Завідувач організаційно-масовим відділом Центру дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання «Дивосвіт» відділу у справах сім’ї та молоді міської ради Наталія Петренко презентувала програму Дня молоді в місті Біла Церква.

Представлена програма досить насичена і включає в себе значну кількість заходів, зокрема:молодіжний намет ігор «Модно бути здоровим», фестиваль «Street workout», територія малюнку від ГО «Самопоміч», розваги від ТОВ «Білоцерківвода», показовий матч по флорболу команди ONE WAY, фотовиставка, флешмоб, сальсотека, молодіжна програма «Музичні джакузі» та ін. По завершенню свята всіх присутніх чекає Вогняне шоу.



Опубліковано: 08 червня 2016 року
Поділитися