Чемпіонат Київщини з велоспорту в Білій Церкві

    Відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації у Київській області (м. Біла Церква, Білоцерківський р-н, Сквирський р-н) з 20 по 23 квітня 2017 року проведиться відкритий весняний чемпіонат Київщини з  велоспорту на шосе за трековою програмою «омніум» серед серед жінок, юніорів, юніорок, юнаків, дівчат, молодших юнаків, дівчат до річниці аварії на ЧАЕС.

 

    20 квітня у місті Біла Церква відбувся перший етап чемпіонату Київщини з велоспорту на шосе юнаків та дівчат в категорії кільцевої групової гонки «Темпо»..

 

    Чемпіонат Київщини - це багатоденна гонка у всіх категоріях, і за сумою результатів змагань за 4 дні будуть визначені кращі спортсмени у 8 вікових категоріях.

 

    За результатами першого дня велогонки кращими серед білоцерківців стали: Софія Шевченко, Яна Линник, Сніжана Фарщук, Андрій Мовчан, Костянтин Колеснік,Олександр Глазуренко, Рустам Черепанов, Світлана Паращук, Єлизавета Роєва (СДЮШОР «Промінь»). Кращим серед наймолодшої групи став Влад Ковтуненко (ДЮСШ «Богатир»).

 

    У змаганнях взяли участь 160 велосипедистів від СДЮШОР «Промінь» та ДЮСШ «Богатир». Змагання продовжуються, а саме 21 квітня відбудеться заїзд по селам Дрозди-Сидори, а 22 квітня гонка скретч по велодорогам села Фурси.

Чемпіонат Київщини з велоспорту в Білій Церкві


Опубліковано: 21 квітня 2017 року
Поділитися