Білу Церкву відвідала делегація з Республіки Південна Корея

2 листопада в Білій Церкві з робочим візитом перебувала делегація представників Євразійської Бізнес Асоціації (Eurasian Business Association) з Республіки Південна Корея. Метою візиту було проведення переговорів з місцевою владою Білоцерківської міської територіальної громади щодо реалізації майстер-плану та окремих проєктів щодо відновлення України.

Білу Церкву відвідали: керівники Євразійської Бізнес Асоціації Янг Йонг та Ча ШангМін, представники корейської компанії «SYco., LTD» Джейон Паюн Йол та Лі Сеол Вон.

Під час зустрічі сторони зосередили увагу на перспективах реалізації майстер-плану відбудови України; обговорили окремі проєкти щодо відновлення України, акцентували увагу на інвестиційних пропозиціях громади. Зокрема розглянули можливість налагодження виробництва сандвіч-панелей та будівництво нового заводу.

Міський голова Геннадій Дикий висловив вдячність представникам делегації за допомогу, яку Південна Корея надає Україні в такий нелегкий час.

Презентуючи гостям Білу Церкву, міський голова акцентував увагу на вигідному розташуванні міста, що є сприятливим для розвитку міжнародного бізнесу та залучення інвестицій. Також відмітив, що Біла Церква забезпечена спеціалістами різних напрямків та навчальними закладами, де їх готують, і в разі відкриття нових підприємств вони потім могли б залучатися на виробництво.

«Якщо ви приймете рішення про будівництво заводу, влада Білої Церкви всіляко сприятиме підтримці вашого бізнесу та подальших спільних проєктів. Для нас як для міста і країни, яка на сьогодні перебуває в стані війни, це дуже важливо, – наголосив Геннадій Дикий, – оскільки розвиток держави залежить від стану економіки. Створені нові робочі місця забезпечать сплату податків та належне функціонування громади та держави в цілому».

Заступник міського голови Василь Морський додав, що Біла Церква нині зацікавлена у нових міжнародних проєктах і використовує всі наявні перспективи, аби стати містом можливостей та вражень.

У зустрічі також взяли участь представники індустріальних парків та підприємці.

Під час візиту представники делегації відвідали індустріальні парки «Біла Церква» та «Пачворк», де більш детально могли ознайомитися з особливостями їх роботи та оцінити можливості щодо подальшої співпраці.

 

Білу Церкву відвідала делегація з Республіки Південна Корея


Опубліковано: 02 листопада 2023 року
Поділитися