Більше півстоліття вони прожили в любові та злагоді

26 грудня в м.Біла Церква відбувся вечір-вшанування сімейних пар, які відзначили в 2018 році 50-річчя та наступні ювілейні дати подружнього життя.

 

Символічно, що святковий захід відбувся у Будинку урочистих подій, місці, де пов’язують долю тисячі закоханих пар. Пройшовши під весільними рушниками шість пар «молодят» зайняли свої місця в ошатній залі.  Зокрема, це подружжя:

 

Коваленків Віри Антонівни та Віктора Антоновича   (50 років);

       Зданевичів Зінаїди Олександрівни та Анатолія Васильовича (50 років);          

       Ватаманюків Тетяни Іванівни та Василя Івановича ( 50 років);

       Швецьких  Анни Олександрівни та Віктора Борисовича (50 років);

       Матусевичів Олени Іванівни та Ігоря Степановича (51 рік);

       Малютіних Надії Миколаївни та Анатолія Петровича (50 років).

 

Зі святом присутніх привітав міський голова Геннадій Дикий: «Я дуже радий, що у нас у місті проживають такі зразкові пари. Ви є прикладом для молодого покоління у тому, як кохати та поважати один одного протягом життя, як будувати взаємовідносини в родині, як виховувати дітей. На жаль, у нас у державі не досить уваги приділяють саме таким сім’ям, а пам’ятати, про те, що родина і держава  невід’ємні - завжди потрібно. Я вдячний кожному з вас за виховання дітей, внуків, правнуків, які, я переконаний, є достойними громадянами України. Бажаю вам міцного здоров’я та довголіття. Хай кожен день вашого життя буде світлим і радісним, а  Бог надалі дарує Вам сил і терпіння, любові і  злагоди».

 

Геннадій Дикий за високий приклад міцного подружнього життя, сумлінне виконання батьківських обов’язків, вагомий внесок у зміцнення інституту сім’ї, підвищення її ролі вручив подяки міської ради та її виконавчого комітету і подарунки шести подружжям міста.

 

Варто наголосити, що у місті реалізовуються багато хороших справ, якими підтверджується турбота про білоцерківців. Так, діє міська цільова Програма сприяння соціальному становленню та розвитку молоді, підтримки сім’ї на 2016-2020 роки, якою опікується управління з питань молоді та спорту. Згідно з даною програмою надається грошова допомога родинам, в яких народилися двійні та друга і наступна дитини та сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах. Сьогоднішнє свято – це також є маленьким, але яскравим прикладом пошани мудрих білоцерківців.

 

 

У ході свята присутнім було презентовано життєвий шлях кожної пари. Їм дарувала творчі подарунки маленька талановита зірочка Білої Церкви - Вероніка Морська. Ювіляри, станцювали весільний вальс та випили за міцне подружнє життя келих шампанського.

В заході взяли участь заступник міського голови Катерина Литвиненко, т. в. о. начальника  управління з питань молоді та спорту Вікторія Левіщенко, представники міських ЗМІ.

 

Більше півстоліття вони прожили в любові та злагоді


Опубліковано: 26 грудня 2018 року
Поділитися