Білоцерківські баскетболісти-аматори – найкращі!

    9 квітня в Білій Церкві відбулася фінальна частина ІІ Відкритого чемпіонату міста з баскетболу серед аматорських команд. Турнір був організований міським відділом з питань фізичної культури та спорту спільно з ГО «Білоцерківська федерація баскетболу» та за підтримки партнерів і спонсорів.

 

    Від імені міської влади присутніх привітала начальник відділу з питань фізичної культури та спорту міської ради Валентина Коросько, яка висловила вдячність всім учасникам змагань за ентузіазм, активну життєву позицію та за формування спортивного іміджу Білої Церкви.

 

    До вітань долучилися Президент ГО «Білоцерківська федерація баскетболу» Дмитро Пелехатий, Президент Київської обласної федерації баскетболу Дмитро Поліщук та ін.

 

    Чемпіонат розпочався в середині жовтня минулого року. У турнірі взяли участь 11 команд, 9 із яких – місцеві, а 2 – з міст Фастів та Володарка.

 

    У результаті змагань перемогу виборола команда «Берегиня» (м.Біла Церква), а друге місце посіла команда «Загадка», м.Фастів. На третьому місці – СК «Яструби», м.Біла Церква.

 

    До п’ятірки кращих гравців регулярного чемпіонату увійшли: Володимир Гамов («Берегиня», м.Біла Церква), Павло Цьопіч (команда «Загадка», м.Фастів), Костянтин Нестеренко (БК «Дев’ятка», м.Біла Церква), Олег Горобець (команда «Легіон Парі-Матч», м.Біла Церква), Роман Макарчук (команда «Спортліцей», м.Біла Церква).

 

    Відзначено також гравців у трьох кращих номінаціях: кращим центровим визнано Костянтина Тарасенка (БК «Берегиня), кращий форвард – Микола Лук’янчук (команда «Загадка», м.Фастів), кращий захисник – Ярослав Кузьменко (команда СК «Яструби»). Було відзначено також гравців у трьох кращих номінаціях у плей-оф.

 

    Переможцям та учасникам змагань вручили кубки та медалі, приємним доповненням до яких стали призи та подарунки від партнерів та спонсорів.

 

 

Білоцерківські баскетболісти-аматори – найкращі!


Опубліковано: 10 квітня 2017 року
Поділитися