«Біла Церква – назустріч дітям»: свято для випускників-сиріт та позбавлених батьківського піклування

31 травня у Білій Церкві на виконання міської програми «Назустріч дітям» відбулося традиційне щорічне свято «Біла Церква – назустріч дітям» для випускників 9-х, 11-х класів із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Захід організований службою у справах дітей Білоцерківської міської ради під патронатом міського голови Геннадія Дикого.

 

Міський голова Геннадій Дикий звернувся до присутніх із привітальними словами: «Сьогодні ви стаєте на шлях дорослого життя. Я бажаю, щоб ваші діти ніколи не зазнали того, що довелося пережити вам. Твердо і впевнено ставайте на обраний шлях і нехай він буде світлим і чесним. Завжди бережіть у своєму серці любов до рідного краю, і знайте, що майбутнє України залежить саме від вас!»

 

Від виконавчого комітету Білоцерківської міської ради міський голова вручив випускникам матеріальну допомогу та особисті напутні листи. Також  представники ТОВ «Білоцерківвода» подарували дітям солодощі.

 

Подяками міського голови за вагомий особистий внесок у особливо значиму державну справу захисту прав та інтересів дітей, за високу громадянську позицію, щедрість душі і благородство помислів при багаторічному виконанні своїх обов’язків та з нагоди Дня захисту дітей також відзначили опікунів та піклувальників, прийомних батьків, доброчинців, працівників освіти та людей, які підтримують та допомагають сім’ям в яких виховуються діти-сироти і діти позбавлених батьківського піклування. Серед нагороджених були депутати міської ради Ігор Гейло, Микола Дашкевич та Андрій Король.

 

Для гостей свята свою творчість дарували артисти Київського обласного музично-драматичного театру ім П.К Саксаганського.

 

У заході взяли участь: секретар міської ради Вадим Кошель, депутати Білоцерківської міської ради Сергій Наконечний, Юрій Гончаренко і Микола Дашкевич, начальник управління освіти та науки міської ради Юрій Петрик, начальник служби у справах дітей Білоцерківської міської ради Валентина Кисельова, директор Білоцерківського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Людмила Севериненко, представники ТОВ «Білоцерківвода», доброчинці міста, рідні та друзі випускників, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

«Біла Церква – назустріч дітям»: свято для випускників-сиріт та позбавлених батьківського піклування


Опубліковано: 31 травня 2018 року
Поділитися