У Білій Церкві відбулося спортивне свято «Вірні збірній»

30 травня у Білій Церкві відбулося спортивне свято під егідою Федерації футболу України, яке було організоване національним футбольним рухом «Вірні збірній» та преміум-спонсором Національної збірної України з футболу компанією «Перша Приватна Броварня».

 

Свято було проведене на підтримку Національної збірної України з футболу у 11 областях України та м. Київ.

 

За доручення міського голови Геннадія Дикого із привітальним словом до присутніх звернувся секретар міської ради Вадим Кошель. Він зауважив, що такі заходи пропагують здоровий спосіб життя серед дітей та дорослих, і передав організаторам книгу про Білу Церкву для нашої збірної.

 

Під час масштабного дійства на шанувальників футболу чекали футбольні розваги, активні ігри, розіграші та сувеніри. Для присутніх проводили вікторини та конкурси за право залишити свій підпис на національному прапорі, який вирушить зі збірною на матч у Львові. Також було розіграно 2 сертифікати на поїздку на матч Збірної України у Лізі Націй восени цього року.

 

Перед присутніми білоцерківцями виступили учасники колективу «Укрфристайл», які  продемонстрували майстер-класи з фрістайлу та футбольної техніки. Усі бажаючі мали змогу спробувати себе у різних вправах із м'ячем. 

 

У заході взяли участь депутат Білоцерківської міської ради Ігор Гейло, начальник управління молоді та спорту міської ради Катерина Литвиненко, представники структурних підрозділів міської ради, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

У Білій Церкві відбулося спортивне свято «Вірні збірній»


Опубліковано: 31 травня 2018 року
Поділитися