Біла Церква готується до проведення змагань з дуатлону

    12 квітня відбулося засідання організаційного комітету щодо проведення Чемпіонату України та «Кубку Білої Церкви» з дуатлону.

 

    Датою проведення заходу в Білій Церкві визначено 7 травня ц.р.. Програма змагань передбачає біг на дистанції 5 км (3 кола) та 2,5 км (1,5 кола), велогонку на дистанцію 20 км (4 кола).

 

    Під час засідання присутні обговорили маршрути руху спортсменів під час змагань, розглянули питання щодо перекриття вулиць міста, перевірки якості дорожнього покриття, забезпечення медичного супроводу, зв’язку між службами, облаштування санітарних зон тощо.

 

    За результатами наради представникам служб та установ, безпосередньо залучених до організації та проведення заходу, були дані відповідні доручення.

 

    «Під час проведення цього спортивного заходу місто має бути комфортним як для учасників змагань, так і для всіх білоцерківців», – наголосив керуючий справами виконавчого комітету Білоцерківської міської ради Максим Свірський.

 

    Захід буде проведений під патронатом Міністерства молоді та спорту України, Федерації триатлону України. Організаторами заходу виступлять відділ з питань фізичної культури та спорту міської ради, Білоцерківський СК «Арсенал». Змагання відбудуться за підтримки низки спонсорів та партнерів.

 

    У засіданні взяли участь: депутат міської ради Ігор Гейло, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту міської ради Валентина Коросько, представники управлінь та відділів Білоцерківської міської ради, спортсмени та ін.

 


Опубліковано: 12 квітня 2017 року
Поділитися