Безпечна громада

Депутатами міської ради було затверджено Положення про функціонування головного серверного комплексу інтегрованої системи відео і аудіоспостереження та системи відео і аудіоаналітики «Безпечна громада» з віддаленими робочими місцями на території Білоцерківської міської територіальної громади.

Завданням створення Системи є виготовлення якісного інформаційного продукту, який може бути використаний з метою підвищення ефективності роботи виконавчих органів, підприємств та установ Білоцерківської міської ради, правоохоронних органів, підприємств всіх галузей життєзабезпечення міста шляхом скорочення часу передачі необхідної інформації про події, правопорушення та злочини. Система призначена для надання дієвої допомоги при проведенні профілактичної роботи щодо попередження злочинів та може використовуватись для отримання доказової бази відносно подій і злочинів, що вже сталися, з метою долучення відеоматеріалів до кримінальних та адміністративних проваджень відповідно до чинного законодавства України.

Організація роботи у Системі здійснюється відповідно до рівнів доступу та повноважень. У Системі передбачено декілька рівнів доступу для користувачів.

Метою створення та функціонування Системи є збирання, зберігання, систематизація інформаційного продукту для:

- забезпечення оперативного отримання користувачами інформації відповідно до їх рівня доступу;

- забезпечення швидкого реагування на реальні (потенційні) загрози для стабільного процесу життєдіяльності Білоцерківської міської територіальної громади;

- посилення контролю за збереженням об'єктів комунальної власності Білоцерківської міської територіальної громади;

- посилення контролю за дотриманням правил дорожнього руху на автомобільних дорогах, вулицях (дорогах) Білоцерківської міської територіальної громади та профілактика аварійності;

- оперативного реагування відповідних органів при виявленні аварій, дорожньо-транспортних пригод, небезпечних подій, стихійних лих на території Білоцерківської міської територіальної громади та ін.


Опубліковано: 17 лютого 2022 року
Поділитися