«Безкоштовна консультація нотаріуса» є важливою послугою для мешканців Білоцерківської громади

05 вересня відбувся черговий прийом громадян, які отримали безкоштовні консультації нотаріуса. Фахівець провів прийом у приміщені територіального підрозділу Центру надання адміністративних послуг (просп. Незалежності, 34).

«Ще у квітні цього року був підписаний Меморандум між Виконавчим комітетом Білоцерківської міської ради, Центральним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м.Київ) та Відділенням Нотаріальної палати України в Київській області. Основна мета підписання меморандуму - це електронна взаємодія між нотаріусами і ЦНАПом, щоб мінімізувати відвідування громадянами центру надання адміністративних послуг аби отримати довідку про місце проживання, яка є вкрай необхідною для надання нотаріальних послуг. Разом з тим, однією з умов Меморандуму було отримання безкоштовних консультації мешканцями нашої громади, які надають нотаріуси, - зауважила керуючий справами виконавчого комітету Білоцерківської міської ради Анна Олійник, яка є куратором даного проекту.- За результатами піврічної співпраці з нотаріусами ми бачимо, що послуга живе, користується попитом, консультації надаються, і будь який громадянин у перший вівторок місяця може звернутися з 9.00 до 13.00 години та отримати безкоштовну консультацію нотаріуса у ЦНАПі».

Те, що послуга є актуальною і цікавить жителів громади - підтверджує досить велика кількість громадян, які прийшли скористатися нею. Більше 10 осіб звернулися цього дня до нотаріуса з питаннями спадщини, поділу майна тощо. Клієнти зауважили, що дізналися про можливість скористатися послугою із соціальних мереж та під час відвідування ЦНАПу і саме поради досвідчених фахівців, уповноважених державою на вчинення нотаріальних дій, спрямують їх до подальших дій.

Протягом визначених годин нотаріус, який працював на прийомі надав усім клієнтам необхідні юридичні консультації.

Нагадаємо, що безкоштовна консультація нотаріуса надається у перший вівторок місяця з 09.00 до 13.00 за адресою: м. Біла Церква, проспект Незалежності (колишня вул. Леваневського). 34 (приміщення ЖЕКу № 7. перший поверх).


Опубліковано: 05 вересня 2023 року
Поділитися