Анатолій Присяжнюк відвідав міську поліклініку в Ірпіні

Сьогодні голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк з робочою поїздкою відвідав місто Ірпінь.

В ході поїздки губернатор ознайомився з роботою міського центру первинної медико-санітарної допомоги, зокрема з роботою спеціалістів у відділенні невідкладної медичної допомоги та Ірпінської міської дитячої поліклініки, а також зустрівся з керівниками закладів охорони здоров’я міста.

Під час зустрічі з колективом лікарів голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк наголосив, що сьогодні завдяки зусиллям влади, на Київщині ведеться активна робота над вдосконаленням роботи медичної галузі та доступності отримання її послуг кожному жителю.

- Глава держави визначив реформування медичної галузі як найважливіше завдання влади. Насамперед, медицина має бути доступною для кожного, незалежно від віку чи місця проживання, – наголосив Анатолій Присяжнюк. – Наше завдання забезпечити всі необхідні умови задля підвищення якості надання медичних послуг кожним закладом охорони здоров’я. Не менш важливим є проведення роз’яснювальної роботи з метою інформування громадськості щодо найбільш важливих перетворень у сфері охорони здоров’я, - повідомив Анатолій Присяжнюк.

Ірпінський міський голова Володимир Скаржинський зазначив: «Нове приміщення, яке знаходиться по вулиці З. Алієвої, в центрі міста, значно краще за минуле. Тут створено належні умови праці, працює лабораторія. Дитячу поліклініку ми не закрили, лише переселили в сучасне приміщення, де значно кращі умови». Керівник міста також повідомив, що медична галузь у Ірпінському регіоні є якісною, доступною і своєчасною для всіх жителів.

Прес-служба Київської облдержадміністрації

 



Опубліковано: 11 жовтня 2013 року
Поділитися