ІІІ Білоцерківський фестиваль «Українського борщу»

12 жовтня в м.Біла Церква відбувся ІІІ Білоцерківський фестиваль «Українського борщу», який було проведено з ініціативи виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, Білоцерківського національного аграрного університету, Білоцерківської районної державної адміністрації.

Присутніх на заході привітали міський голова В.Савчук, депутат Київської обласної ради(фракція Партії регіонів), член виконавчого комітету міської ради, ректор Білоцерківського національного аграрного університету А.Даниленко, які наголосили на необхідності відродження національних традицій, виховання патріотизму у молодого покоління та ін.

В рамках свята відбувся ярмарок сільськогосподарської продукції від виробників та переробних підприємств м. Біла Церква та Білоцерківського, Богуславського, Рокитнянського  районів. На ярмарку жителі міста мали змогу придбати борошно, крупи, м’ясні, ковбасні, молочні вироби, рибу, овочі, фрукти, продукти бджільництва, кондитерські вироби та випічку власного виробництва. Товари реалізовувалися за цінами виробника.

В ході заходу були проведені фестиваль козацької пісні, козацькі забави, в яких мали змогу взяти участь бажаючі білоцерківці та святковий концерт.

В заході взяли участь депутати міської ради, заступники міського голови, громадськість міста та представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 14 жовтня 2013 року
Поділитися