Анатолій Присяжнюк: “До кінця року на Київщині буде створено 3500 місць у дитячих садках”

Про це заявив голова Київської облдержадміністрації під час свого виступу на прес-конференції.

- В рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України, зусилля влади на Київщині спрямовані на розбудову та реконструкцію дошкільних закладів освіти. Сьогодні ключове місце серед пріоритетних завдань влади займають питання пов’язані з інтересами дитини і турботою про її майбутнє, - повідомив Анатолій Присяжнюк. - Соціальні ініціативи – орієнтир для подальшого руху країни, а їх втілення у життя – допомога нашому майбутньому поколінню, тому ми маємо робити все, щоб наші діти отримували доступну та якісну освіту у дошкільних навчальних закладах.

За словами губернатора Київщини, кожна дитина повинна розпочинати свій життєву дорогу з дитячого садочку, адже саме у таких закладах формується основа виховання та поведінки в суспільстві, а також пріоритети життєвих цінностей майбутнього громадянина.

- Завдяки реалізації програми «Діти - майбутнє України», ми й надалі будемо розбудовувати заклади дошкільної освіти. До кінця року ми плануємо створити 3500 місць у дитячих садках, - сказав Анатолій Присяжнюк.

Станом на сьогодні у Київській області функціонує 711ДНЗ, які відвідують 65087 тис. дітей.

Прес-служба Київської облдержадміністрації



Опубліковано: 25 вересня 2013 року
Поділитися