90 дітлахів з Білої Церкви вирушили до дитячого табору на відпочинок

Літні канікули — найрадісніший і яскравий час для всіх школярів. Адже можна хоч ненадовго забути про навчання, книжки і завдання, а замість них — гуляти і загорати.

Найзмістовніший і найактивніший відпочинок, безперечно,  у дитячих таборах. Там дітки отримують незабутні враження, стають ближче до природи, дізнаються більше про навколишній світ і відпочивають від усіх гаджетів. А головне,  у хлопчиків і дівчаток з’являється можливість перейнятися атмосферою єдності та взаємодопомоги, активно спілкуватися одне з одним.

Міська влада Білої Церкви турбується про те, аби дітки з усіх категорій могли відпочити та оздоровитися. Тому, за рахунок коштів міського бюджету для дітей- сиріт, дітей-інвалідів, дітей із малозабезпечених та багатодітних сімей, дітей учасників АТО і загиблих учасників АТО, внутрішньо переміщених осіб, діти, які перебувають на диспансерному обліку та талановитих були придбані путівки. Путівки надали  управління з питань молоді  та спорту, служба у справах дітей та клуб за місцем проживання «Прометей».

І ось 03 червня відбулося відкриття літньої дитячої оздоровчої кампанії 2019 року. 90 для дітей, віком від 7 до 15 років, було відправлено на відпочинок до ДЗОВ «Зоряний» (с.Карапиші Миронівського району).

Батьки, дідусі та бабусі, молодші братики й сестрички прийшли провести дітлахів на відпочинок, бажаючи їм гарно провести час та даючи настанови, адже багато з них вперше їхали самостійно, без опіки дорослих. Допитливість, передчуття отримання нових вражень та досвіду  і трішечки тривоги були в очах малечі, адже попереду багато цікавого та незвіданого.

Побажати гарного відпочинку діткам завітали заступник міського голови Катерина  Литвиненко, начальник управління з питань молоді та спорту Інна Паливода, начальник служби у справах дітей Валентина Кисельова, директор КЗ БМР «Клуб за місцем проживання «Прометей» Людмила Гордєєва.

90 дітлахів з Білої Церкви вирушили до дитячого табору на відпочинок


Опубліковано: 03 червня 2019 року
Поділитися