«Спорт для всіх» - у кожному дворі!

Залучення дітей та молоді до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя – це шлях до збереження і зміцнення фізичного здоров’я підростаючого покоління та благополуччя держави. Все це можна вкласти в 3 словосполучення: «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація».

На жаль, існує проблема зменшення рухової активності школярів під час літніх канікул – все більше дітей надають перевагу телевізору,  комп’ютеру чи смартфону  у проведенні вільного часу. Зацікавленню дітей  активним відпочинком – рухливими іграми, фізичними вправами, спортивними змаганнями на свіжому повітрі – може сприяти правильна організація активного дозвілля за місцем проживання на прибудинкових спортивних майданчиках.

З квітня ц.р. у м. Біла Церква проводиться міський турнір з міні-футболу серед дворових команд.

І етап турніру був проведений 21 квітня ц.р. на спортивному майданчику по вул. Леваневського, 18.

ІІ етап  - 26 травня на спортивному майданчику по вул. Гайова, 4.

У першому етапі зустрілись чотири дворові команди з масиву Леваневського. У другому -  дев’ять команд, у двох вікових категоріях, з масиву Петра Лебединцева (Піонерська).

Варто зазначити, дві команди зібрав  фахівець із спортивно-масової роботи Комунального закладу Білоцерківської міської ради «Білоцерківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олександр Сербин. Ці команди посіли призові місця: І (команда «Аrsenalfriends –  «Спорт для всіх», капітан Тимур Ферт) та ІІІ (команда «Іnter – «Спорт для всіх», капітан Леонід Гранчак).

Метою турніру, який буде проходити в декілька етапів (чемпіонати будинків, дворів, мікрорайонів, міський фінальний турнір (серпень ц.р.), є залучення дітей та учнівської молоді до здорового способу життя, занять фізичною культурою та спортом, визначення перспективних юних футболістів та подальша їх підтримка.

Для участі в турнірі необхідно відвідати заняття з футболу, які будуть проводити кваліфіковані фахівці з фізичної культури та тренери зі спорту в м. Біла Церква на спортивних майданчиках за місцем проживання:

- вул. Гайова, зі сторони буд. 4 – понеділок, середа, з 10:00 до 12:00;

- б-р Олександрійський, зі сторони буд. 75 – понеділок, середа, п’ятниця, з 15:00 до 18:00;

- вул. Турчанінова, зі сторони буд. 1 – вівторок, четвер, з 10:00 до 12:00;

- стадіон по вул. Лесі Українки, зі сторонни буд. 41 – понеділок, вівторок, середа, четвер, п’ятниця, з 17:00 до 19:00.

Для любителів пляжного волейболу заняття будуть проводитися на Центральному пляжі – понеділок, середа, п'ятниця, з 9:00 до 11:00.

Виходимо на спортивні майданчики, займаємося і змагаємося! «Спорт для всіх»  - у кожному дворі! Адже спорт – це здорово і корисно, цікаво і весело!

 


Комунальний заклад Білоцерківської міської ради

«Білоцерківський міський центр фізичного

здоров’я населення «Спорт для всіх»

«Спорт для всіх» - у кожному дворі!


Опубліковано: 03 червня 2019 року
Поділитися