40-річчя Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІст. №4

07 жовтня в м.Біла Церква відбулися урочистості з нагоди 40-річчя Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІст.№4 (директор - О. Дроздовський).

Від імені міського голови В.Савчука присутніх з ювілеєм привітав його заступник М.Антонюк, зазначивши, що міською владою систематично проводяться заходи щодо підтримки розвитку загальноосвітніх шкіл міста. Наголосив, що  даний навчальний заклад має досвідчений педагогічний колектив, який гідно навчає та виховує молодь,  давні традиції, які передаються з покоління в покоління. З нагоди свята заступник міського голови вручив грамоти міської ради та її виконавчого комітету з наданням матеріальної винагороди ряду педагогічних працівників навчального закладу та цінний подарунок для школи.

Під час заходу присутні отримали вітання від начальника управління освіти і науки міської ради Ю.Петрика, який вручив грамоти управління з матеріальними винагородами, від імені шефів школи привітав начальник департаменту енергетики ЗАТ «Росава», депутат міської ради  М.Швець, який подарував принтер.  Педагогів  та учнів школи   також привітав начальник управління духовної освіти Білоцерківської єпархії протоієрей І. Ковровський, який вручив пам’ятну відзнаку «1025-річчя Хрещення Київської Русі» начальнику відділу освіти і науки виконкому міської ради Ю. Петрику та директору школи О. Дроздовському та ін.

В заході взяли участь представники батьківської громадськості, учнівської молоді та ін.



Опубліковано: 07 жовтня 2013 року
Поділитися