Регіональна семінар-нарада Асоціації ветеранів МВС України

04 жовтня в м.Біла Церква відбулася регіональна семінар-нарада Асоціації ветеранів МВС України ( голова – В.Корнійчук).

В ході заходу міський голова В.Савчук наголосив на співпраці міської влади та керівництва Білоцерківського відділу міліції, відмітив, що вирішується питання щодо виділення коштів з міського бюджету на придбання автомобілів міському відділу міліції для патрулювання Білої Церкви та камер спостереження.

Міський голова висловив слова вдячності працівникам та ветеранам правоохоронних органів за їхню роботу, завдяки якій в місті забезпечується громадський порядок та вручив почесні грамоти Київської обласної державної адміністрації і подяку міської ради та її виконавчого комітету активістам ветеранського руху.

Учасники наради обговорили питання соціального захисту ветеранів МВС, завдання ветеранських організацій щодо підвищення іміджу міліції серед молодих співробітників правоохоронних органів, підвели підсумки роботи організації за 9 місяців 2013р. та окреслили основні завдання подальшої діяльності.

В заході взяли участь заступник начальника головного управління МВС України в Київській області Г.Розум, голова Київської обласної організації “Асоціація ветеранів МВС України” В.Шкуратенко, начальник Білоцерківського міського відділу (з обслуговування м. Біла Церква та Білоцерківського району) Головного управління МВС України в Київській області О.Грибенников, голова Білоцерківської райдержадміністрації А.Немна, представники громадськості та міських ЗМІ та ін.



Опубліковано: 04 жовтня 2013 року
Поділитися