20-річчя Народної капели бандуристок «Україночка» та 15-річчя Народного вокального ансамблю «Юр’ївські вечорниці»

19 березня в м. Біла Церква відбулися урочистості з нагоди 20-річчя Народної капели бандуристок «Україночка» та 15-річчя Народного вокального ансамблю «Юр’ївські вечорниці».

Від імені міського голови В.Савчука учасників заходу привітав його заступник М.Антонюк, який висловив слова вдячності за творчу роботу колективам, побажав їм в подальшому великих здобутків та творчих досягнень.

В ході заходу учасники колективів були нагороджені почесними грамотами та подяками Київської обласної державної адміністрації, подяками Київської обласної ради, почесними грамотами Білоцерківської міської ради та виконавчого комітету.

В ході урочистостей присутні мали змогу прослухати музичні твори у виконанні Народної капели бандуристок «Україночка» та Народного вокального ансамблю «Юр’ївські вечорниці».

На урочистостях були присутні в.о. начальника управління культури і туризму Київської обласної державної адміністрації І.Подолянець, начальник відділу культури і туризму міської ради П.Красножон, начальник управління освіти і науки міської ради Ю.Петрик, представники творчої інтелігенції та громадськості міста.



Опубліковано: 20 березня 2012 року
Поділитися