Прес-конференція начальника відділу культури та туризму

19 березня в м. Біла Церква відбулася прес-конференція для представників міських засобів масової інформації, в якій взяв участь начальник відділу культури та туризму міської ради П.Красножон.

В ході прес-конференції начальник відділу поінформував присутніх про діяльність міської влади щодо підтримки та розвитку культурної сфери міста, зупинився на напрацюваннях та творчих досягненнях міських закладів культури, система яких в Білій Церкві широко розгалужена. Окреслив подальші напрямки реформування галузі культури в місті, відповідно до започаткованих Президентом України В.Ф.Януковичем реформ в даній сфері. Зокрема, будуть розроблені програми, спрямовані на туристичну привабливість Білої Церкви, створення інформаційної бази про місто, яка надаватиме широкі відомості через мережу Інтернет, подальше проведення міжнародних та всеукраїнських фестивалів, ярмарок з музичних, художніх та творчих напрямків і т.п.

В ході прес-конференції начальник відділу культури та туризму міської ради дав відповіді на поставлені питання журналістів.



Опубліковано: 20 березня 2012 року
Поділитися