Нарада фізкультурного-спортивного активу міста

20 березня в м.Біла Церква відбулася нарада фізкультурного-спортивного активу міста, в ході якої підведені підсумки розвитку галузі фізичної культури і спорту в місті в 2011році.

Виступаючи перед присутніми, міський голова В.Савчук зупинився на основних досягненнях галузі в 2011 році, поінформував про напрямки розвитку спорту в 2012 р., зокрема зазначив, що планується введення в дію спортивного комплексу на масиві Піщаному, будівництво льодового стадіону, модульної котельні в ДЮСШ №1 та ін.

Міський голова акцентував увагу на підвищенні ролі фізичної культури і спорту у всебічному і гармонійному розвитку особистості, пропаганді здорового способу життя серед дітей, молоді, дорослого населення, відмітив необхідність розвитку ветеранського та параолімпійського спорту в місті.

В ході наради присутні також обговорили питання організації активного відпочинку та проведення фізкультурно-оздоровчих заходів серед широких верств населення, координації діяльності дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спортивних клубів, спортивно-оздоровчих громадських організацій.

В нараді взяли участь заступник міського голови М.Антонюк, депутати міської ради, начальник відділу фізичної культури та спорту міської ради В.Матвієць, керівники дитячо-юнацьких спортивних установ, представники трудових колективів та навчальних закладів міста, спортивно-оздоровчих громадських організацій.



Опубліковано: 21 березня 2012 року
Поділитися