1,5 тисячі дітей провели канікули в клубах за місцем проживання

Відділ у справах сім’ї та молоді Білоцерківської міської ради через мережу  клубів за місцем проживання реалізовує один із важливих аспектів діяльності клубів – організацію дозвілля дітей та підлітків. 

 

Цікаво і змістовно пройшли осінні канікули в клубах  Центру дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання  «Дивосвіт» відділу у справах сім’ї та молоді Білоцерківської міської ради.

 

Щоденна програма в клубах була надзвичайно насичена. У кожному клубі працює педагог-організатор, який піклується про те, щоб дозвілля дітей було якомога кориснішим та різноманітнішим. Відбулись клубні конференції на тему «Єдина родина в центрі України», конкурси малюнків, інтелектуальні програми, відкриті заняття та майстер-класи творчих об’єднань, години спілкування, вікторини та розважальні  програми до дня Хеловіну. Окрім клубних різноманітних програм, проводились міжклубні заходи.

 

На початку канікул,  28 жовтня 2017 року, було проведено міжклубні змагання з шашок. Переможці були нагороджені грамотами та наборами настільних ігор.

 

Незаперечний факт: гра в шашки здатна дарувати не лише позитивні емоції, а й розвивати логічне мислення.

 

31 жовтня 2017 року в приміщенні дитячо-юнацького клубу «Надія» відбулась міжклубна інтелектуально-розважальна програма «Турнір розумників». Вихованці клубів брали участь у двох турах інтелектуальної гри: 1 тур – «Сходинки до успіху», де давали відповіді на запитання з різних галузей знань, 2 тур – бліц-опитування та розгадування ребусів. Усі команди-учасниці отримали грамоти та цінні подарунки – набори інтелектувальних ігор.

 

Окрім того, в кожному клубі за розкладом відбувались заняття гуртків, студій та творчих об’єднань. Вихованці дитячого хореографічного «Зразкового аматорського колективу «Надія» на канікулах побували у місті Львові. Поїздка поєднала прогулянки, екскурсії та участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі хореографії «DayOfDance 2017», де серед 53 команд-учасників вибороли почесне 3 місце.

 

Тож, шановні школярі та батьки – дитячо-юнацькі клуби за місцем проживання Білої Церкви радо чекають зустрічі з Вами.

1,5 тисячі дітей провели канікули в клубах за місцем проживання


Опубліковано: 07 листопада 2017 року
Поділитися