14 травня Біла Церква передала естафету благодійного велопробігу Володарському району

Отримавши естафету від м. Ірпінь, 14 травня  в Білій Церкві відбувся  благодійний велопробіг з метою збору матеріальної допомоги для потреб центру реабілітації дитини з ураженням опорно-рухового апарату  «Вільний рух».

                Учасниками велопробігу стали вихованці та тренери ДЮСШ «Богатир» та СДЮШОР «Промінь», громадські активісти, депутати міської ради і просто небайдужі білоцерківці, серед яких і внутрішньо переміщені особи зі сходу країни.

                Маршрут проходив центральною вулицею міста, стартувавши від центрального входу до дендропарку «Олександрія» і фінішувавши в ЦСР «Шанс».

На старті учасників велопробігу привітав секретар  Білоцерківської міської ради  Б.М.Смуток. Він зазначив, що міська рада підтримала ініціативу Київської обласної державної адміністрації та обласної ради щодо благодійної акції-допомоги Центру «Вільний рух», в якому  отримують реабілітаційну допомогу діти з різних регіонів України. Подякував всім, хто взяв участь у заході, незважаючи на погодні умови.

                Колектив  Білоцерківського центру соціальної реабілітації змішаного типу для  інвалідів і дітей-інвалідів «Шанс», безпосередньо діти, активно долучилися до акції, підготували свої яскраві малюнки та лист-вітання для дітей центру «Вільний рух». В свою чергу велосипедисти вручили їм м’які іграшки на згадку про зустріч та знайомство, яке впевнені переросте в дружбу.

                Кошти, які були зібрані під час благодійного велопробігу будуть перераховані безпосередньо на рахунок благодійного фонду.

                Організаторами заходу виступили відділ з питань фізичної культури та спорту спільно з міською організацією Товариства  Червоного Хреста України.

                Благодійна акція проходитиме у містах та районах   Київщини  до 28 травня.

                Естафету благодійного велопробігу в рамках проекту #BIKECHARITYCHALLENGE Біла Церква передала Володарському району.

                Відеосюжет про захід можна подивитися тут https://www.youtube.com/watch?v=PTxkSxE-_KE&feature=youtu.be



Опубліковано: 16 травня 2016 року
Поділитися