ЗВІТ про повторне відстеження регуляторного акта – рішення Білоцерківської міської ради «Про затвердження Вимог до облаштування майданчиків для паркування транспортних засобів на території Білоцерківської міської територіальної громади»

1.Вид та назва регуляторного акта:  рішення Білоцерківської міської ради від 30 листопада 2023 року №4792-47-VIII «Про затвердження Вимог до облаштування майданчиків для паркування транспортних засобів на території Білоцерківської міської територіальної громади».

2. Виконавець заходів з відстеження: відділ транспорту та зв’язку Білоцерківської міської ради.

3. Цілі прийняття регуляторного акта: метою прийняття рішення є упорядкування правовідносин, що виникають у процесі надання послуг з паркування транспортних засобів, забезпечення належного благоустрою вулично-дорожньої мережі Білоцерківської міської територіальної громади, збільшення пропускної спроможності проїзних частин вулиць та підвищення безпеки дорожнього руху.

4. Строк виконання заходів з відстеження: з 20.08.2024 року по 20.09.2024 року.

5. Тип відстеження: повторне.

6. Методи одержання результатів відстеження: для проведення повторного               відстеження використовувався статистичний метод.

7. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність, а також способи одержання даних: при відстеженні результативності регуляторного акта використовувались статистичні дані.

8. Кількісні та якісні значення показників результативності регуляторного акта:

 

№ з/п

 

Показники

 

Од.

виміру

 

2024 рік

(прогноз)

1

Кількість суб’єктів господарювання або фізичних осіб, на яких поширюватиметься дія акта

 

 

од.

-

2

Обсяг надходжень коштів до міського бюджету за користування паркувальним майданчиком

 

од.

-

3

Сума інвестицій на облаштування паркувальних майданчиків

 

 

од.

-

4

Кількість скарг щодо функціонування та розміщення паркувальних майданчиків

 

од.

-

 

9. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей:

За результатами повторного відстеженнярегуляторного акта – рішенняБілоцерківської міської ради від 30 листопада 2023 року №4792-47-VIII «Про затвердження Вимог до облаштування майданчиків для паркування транспортних засобів на території Білоцерківської міської територіальної громади» можна зробити висновок, що на даний час рішення не використовується через відсутність облаштованих майданчиків для паркування транспортних засобів на території Білоцерківської міської територіальної громади.

 

 

Секретар міської ради                                                                     Володимир ВОВКОТРУБ


Опубліковано: 23 вересня 2024 року
Поділитися