Онлайн та СМС інформування Події міста на вашому пристрої

Судитимуть 49-річного чоловіка який здійснював незаконну порубку деревини.

За процесуального керівництва Білоцерківської місцевої прокуратури повідомлено про підозру та скеровано обвинувальний акт до Білоцерківського міськрайонного суду Київської області відносно 49-річного жителя с. Іванівка Білоцерківського району Київської області за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 246 КК України – незаконна порубка лісу.

Так, 03.03.2020, мешканець с. Іванівка Білоцерківського району Київської області, перебуваючи на території захисних лісових насаджень, які знаходяться поблизу с. Іванівка, вчинив незаконну рубку захисних насаджень на корені, а саме чотирьох сироростучих дерев породи «Дуб» та «Ясен», внаслідок чого, заподіяв істотну шкоду, що полягає у послабленні захисної властивості насаджень, зменшення питомої ваги насаджень в межах площі вирубки, зменшення відсотку участі головної породи в складі насадження та майнової шкоди на загальну суму 64 298 (шістдесят чотири тисячі двісті дев’яносто вісім) гривень 91 копійка.

В ході проведення досудового розслідування особу зловмисника встановлено. Санкція інкримінованої йому статті передбачає покарання у виді штрафу від тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

 

Заступник керівника
Білоцерківської місцевої прокуратури                                      С. Лужецький


Опубліковано: 26 травня 2020 року
Поділитися