Онлайн та СМС інформування Події міста на вашому пристрої

Вручено обвинувальний акт особам, які за попередньою змовою вчинили напад на мешканку м. Біла церква, зґвалтувавши останню при цьому поставивши її в небезпеку зараження ВІЛ інфекцією.

Так, реалізовуючи спільний злочинний умисел, в той час коли один із зловмисників, після нападу на місцеву мешканку вступив в статеві зносини з потерпілою всупереч її волі (достовірно знаючи про свою хворобу – ВІЛ інфекція, клінічна стадія ІІІ), його спільник побачив поряд з ними жіночу сумку, та жіночку куртку належних потерпілій. Після чого останній, усвідомлюючи незаконність своїх дій, з метою незаконного збагачення за рахунок чужого майна, вирішив оглянути жіночу куртку, в якій він знайшов мобільний телефон марки «Redmi Note 4» чорного кольору вартістю 1800 грн. та наручний годинник марки «Geneva» вартістю 172 грн. 43 коп., якими в подальшому відкрито заволодів поклавши вказані речі собі в сумку.

Вказані дії зловмисників кваліфіковано ч.2 ст.187(розбій), ч.1 ст.152(зґвалтування), ч.1 ст.130(умисне зараження ВІЛ інфекцією) КК України, за що зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

 

Заступник керівника
Білоцерківської місцевої прокуратури                                      С. Лужецький


Опубліковано: 06 травня 2020 року
Поділитися