Якою має бути Білоцерківська громада у майбутньому та що для цього потрібно зробити?

На ці та інші питання шукали відповідь у ході стратегічної сесії, яка відбулася 19 вересня у Молодіжному Центрі, за підтримки управління економіки БМР, фахівців з аналітичного центру CEDOS та U-lead.

Багаторічний досвід розвинених міст та громад підтверджує, що стратегічне планування, яке повністю враховує їхній потенціал та потреби, часто має доленосний вплив. Саме тому стратегія має бути спільним продуктом громади.

«До сьогоднішнього заходу залучені різні цільові групи молоді. Говоритимемо ми про їхні мрії та ідеї, а саме – як має розвиватися Білоцерківська громада у майбутньому. про бачення Білоцерківської громади у майбутньому», – зазначила експертка аналітичного центру Cedos Ольга Поліщук.

Міський голова Геннадій Дикий  у вступному слові акцентував, що проведення такого заходу - хороша передумова, до побудови успішної та процвітаючої громади. Закликав молодих людей, які люблять свою громаду, хочуть бачити її успішною, до співпраці.

Учасники зустрічі окреслили досягнення громади, проблемні питання, які потребують вирішення, ділилися своїми думками та ідеями щодо напрямків розвитку громади у майбутньому.

Отримані пропозиції будуть систематизовані та використані при подальшому стратегічному плануванні, а напрацьована методика опитування буде використана при роботі з іншими цільовими аудиторіями.

Також, у рамках підготовки до написання Стратегії громади до 2032  року, управлінням економіки Білоцерківської міської ради у співпраці з аналітичним центром CEDOS проводиться опитування молоді. Взяти участь у опитуванні можна за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc1da2zs34bTEPcpprNhkmMmjoTWfPrHlGWgVv_1WH4zYM36w/viewform  

У заході взяли участь заступники міського голови Катерина Возненко та Василь Морський, начальник управління освіти і науки БМР Юрій Петрик.

Якою має бути Білоцерківська громада у майбутньому та що для цього потрібно зробити?


Опубліковано: 20 вересня 2023 року
Поділитися