Відзначили юних спортсменів та їх тренерів

Перед початком засідання сесії міської ради, яка відбулася 20 вересня ц.р., відбулося відзначення жителів громади – юних спортсменів, які зайняли призові місця на змаганнях різних рівнів.

Начальник управління освіти і науки Юрій Петрик подякував депутатам за підтримку на одній із минулих сесій пропозиції управління освіти і науки щодо внесення правок до Положення про відзначення обдарованих учнів Білоцерківської громади.

«До категорій таких учнів були додані діти, які займаються у позашкіллі, досягають вагомих результатів як у творчих конкурсах так і спортивних змаганнях Всеукраїнського та міжнародних рівнях. Завдяки цьому, сьогодні ми маємо можливість відзначити вагомі здобутки наших юних спортсменів», - зазначив Юрій Петрик.

Анастасія Уткіна, вихованка секції спортивної гімнастики ДЮСШ №1, завдяки перемозі у змаганнях отримала звання «Майстер спорту України». Відповідний нагрудний знак та сертифікат на суму 10 тис. грн спортсменці вручив міський голова Геннадій Дикий. Грамотою також відзначили тренера Анастасії – Анну Філь.

Сертифікат на 10 тис. грн також був вручений Елеонорі Боженко, вихованці гуртка плавання позашкільного підрозділу Білоцерківської гімназії початкової школи №15, переможниці фінальних змагань XXX Всеукраїнської спартакіади серед дітей з інвалідністю «Повір у себе». Тренер Оксана Потапчук була відзначена грамотою.

Вітаємо спортсменів та їх тренерів, бажаємо не припиняти свій розвиток на шляху до нових перемог!

Відзначили юних спортсменів та їх тренерів


Опубліковано: 20 вересня 2023 року
Поділитися