Відтепер амбулаторія загальної практики – сімейної медицини №6 має затишне, зручне приміщення

Міська влада Білої Церви продовжує реалізовувати заходи, щоб медицина була доступною до кожного жителя нашого міста, якість її підвищувалася, а послуги, які мають отримати пацієнти були на найвищому рівні.

У Білій Церкві успішно проходить етапи реформування первинної ланки медицини. Аби громадянам було зручно добиратися до сімейних лікарів, організовано роботу 18 амбулаторій загальної практики – сімейної медицини. Для налагодження їх функціонування, проведення ремонтів приміщень, створення належних умов праці лікарів, придбання необхідного обладнання постійно виділяються кошти як з міського, так  й обласного бюджетів.

Нещодавно було відкрито нову амбулаторію загальної практики – сімейної медицини №3 КНП БМР «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №2» у мікрорайоні «Томилівська», а вже 26 серпня ц.р. відбулося урочисте відкриття, після капітального ремонту, амбулаторії загальної практики – сімейної медицини №6, що розташована на третьому поверсі міської лікарні №1.

Міський голова Геннадій Дикий взяв участь у відкритті приміщення та зазначив: «Міською програмою розвитку медичної сфери було передбачено пункт, щоб амбулаторії розташовувалися у пішій доступності до людей. Кожен білоцерківець, який підписав декларацію, має знати свого сімейного лікаря і без проблем, вчасно потрапляти до нього на прийом. Ми бачимо, що у Білій Церкві це виконується і працює, жителі міста задоволені. В першу чергу хочу подякувати лікарям, які організували ряд важливих сервісів,  серед яких - електронна черга, що дозволяє людям уникати очікування під кабінетами і за вашу роботу, яку ви проводите щодня. Є багато позитивних відгуків від білоцеркіців, які задоволені роботою сімейних лікарів. Зі свого боку міська влада й надалі працюватиме над створенням гарних умов праці для вас, забезпеченням обладнанням, необхідним для діагностики захворювань та ін. На наступний рік ми плануватимемо продовження ремонту й на інших поверхах, так має виглядати уся лікарня. Також розглянемо можливість  установки в лікарні ліфту».

Приміщення крім кабінетів сімейних лікарів та педіатрів має кабінети щеплень, функціональної діагностики, палати денного стаціонару та ін. Всі кабінети оснащено новими меблями.

У амбулаторії працюватимуть 5 сімейних лікарів, чотири лікаря-педіатра. Вони обслуговуватимуть 10 200 білоцерківців, які територіально проживають наближено до цієї амбулаторії. На ці роботи було виділено 1 млн 800 тис. грн.

Передбачається, що протягом 4 наступних днів буде повністю налагоджена робота амбулаторії,  налаштована техніка та обладнання,  підключено до загальної системи робочі місця лікарів та розпочато прийом пацієнтів у оновленому приміщені.  

Директор ТОВ «Білоцерківрозоптторг» Іван Павленко, підприємства, яке  здійснювало ремонт приміщення зауважив, що роботи було проведено за два місяці, вчасно та якісно, адже медики стоять на передовій нашого здоров’я, тому заслуговують працювати в належних умовах.

У заході взяли участь заступник міського голови Інна Новогребельська, головний лікар КНП БМР «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №2» Галина Музиченко, головний лікар  КНП БМР «Білоцерківська міська лікарня № 1» Григорій Яценко.  

Відтепер амбулаторія загальної практики – сімейної медицини №6 має затишне, зручне приміщення


Опубліковано: 26 серпня 2020 року
Поділитися