Відбулося засідання виконавчого комітету

Відбулося засідання виконавчого комітету

 

22 червня відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

 

Організація оздоровлення та відпочинку дітей

            Під час засідання виконавчого комітету було прийнято рішення про утворення оперативного штабу із координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей Білоцерківської міської територіальної громади у 2021 році.

 

Рішення ухвалено з метою проведення дитячої оздоровчої кампанії поточного року на належному рівні. Ним утворено оперативний штаб із координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей громади із соціально незахищених верств населення.

                 Оперативний штаб забезпечуватиме координацію та взаємодію суб’єктів всіх форм власності, які причетні до оздоровлення і відпочинку дітей та дислоковані на території БМТГ, здійснюватиме моніторинг стану підготовки та проведення оздоровчої кампанії, якості надання послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, безпеки перебування дітей у закладах оздоровлення та відпочинку тощо.

 

Щодо формування бюджету громади на наступні періоди

 

З метою забезпечення послідовності бюджетного процесу при підготовці проєкту бюджету Білоцерківської міської територіальної громади на 2022 рік та прогнозу на 2022-2024 роки виконавчим комітетом міської ради було ухвалено рішення - про затвердження плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Білоцерківської міської територіальної громади на 2022-2024 роки та проєкту бюджету Білоцерківської міської територіальної громади на 2022 рік. 

Зокрема, планом заходів щодо складання прогнозу бюджету БМТГ на 2022-2024 роки розпорядникам бюджетних коштів, відповідно до своєї компетенції, доручено здійснити аналіз виконання бюджету громади у попередніх та поточному бюджетних періодах, виявити тенденції у виконанні доходної та видаткової частини бюджету тощо.

Також відповідальні структурні підрозділи міської ради та устави мають подати до  управління фінансів основні прогнозні показники економічного і соціального розвитку БМТГ  на визначені роки, які впливатимуть на процес формування бюджету.

 

План заходів щодо складання проєкту бюджету БМТГ на 2022 рік визначає заходи, які проводитимуть управління фінансів та головні розпорядники коштів з формування доходної частини бюджету на базі затвердженого прогнозу з урахуванням уточнених розрахункових показників доходів та змін відповідно до законодавства.

Заходи включають підготовку та подання головними розпорядниками бюджетних запитів та розрахунків до них та здійснення їх аналізу; узгодження пропозицій по проєкту бюджету; підготовка та проведення громадських (бюджетних) слухань та інші процедурні заходи щодо оприлюднення проєкту рішення про бюджет БМТГ та подальшого його прийняття.

 

Про організацію спостереження щодо оцінки радіаційної та хімічної обстановки в Білоцерківській міській територіальній громаді

 

Таке рішення було ухвалено з метою збирання, опрацювання та аналізу інформації про стан радіаційного та хімічного забруднення навколишнього середовища, що надходить від диспетчерських служб та постів радіаційного та хімічного спостереження у режимах підвищеної готовності, надзвичайної ситуації та в особливий період.

 

Про затвердження складу робочої групи з розвитку і впровадження інтегрованого комплексу програм для управління Білоцерківською міською територіальною громадою

Документом утворено розрахунково-аналітичну групу Білоцерківської міської територіальної громади та затверджено положення, згідно  з яким вона діятиме.

Основними завданнями робочої групи є:

-аналіз сучасного стану інформаційно-комунікаційних технологій, електронного урядування інших сучасних технологій у сфері розумного управління Білоцерківською міською територіальною громадою та розроблення пропозицій і рекомендацій щодо його подальшого впровадження та розвитку;

-здійснення аналізу основних проблем законодавства у сфері електронного урядування та надання пропозицій міському голові щодо способів їх усунення та вдосконалення законодавства у цій сфері;

-надання пропозицій щодо створення концептуальних основ та правових умов для розвитку електронних інформаційних систем та сервісів розумного управління Білоцерківською міською територіальною громадою;

-опрацювання питань, пов'язаних з підготовкою технічних вимог щодо розроблення технічних завдань для створення компонентів електронно-інформаційних систем та сервісів розумного управління Білоцерківською міською територіальною громадою;

-організація та розгляд питань, пов’язаних з впровадженням інтегрованого комплексу програм для управління Білоцерківською міською територіальною громадою.

 

Встановлено тимчасовий тариф на послуги з користування громадськими вбиральнями

 

Прийнято рішення про встановлення тарифу на послуги з користування громадськими вбиральнями, які надає КП БМР «Білоцерківський міський парк культури та відпочинку ім. Т.Шевченка».

 

Рішенням встановлено тимчасовий тариф у розмірі 5 грн, який діятиме з 01 липня поточного року.

 

Під час засідання також було:

- затверджено план роботи виконавчого комітету Бiлоцеpкiвської міської ради на третій квартал 2021 року;

- затверджено новий склад Експертної ради з попереднього розгляду кандидатур на присвоєння звання “Почесний громадянин Білоцерківської міської територіальної громади”;

- ухвалено рішення про ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку й учнів;

- встановлено за погодженням з власниками зручного для населення режиму роботи розташованих на відповідній території Білоцерківської міської територіальної громади підприємств, установ та організацій сфери обслуговування незалежно від форм власності;

- внесено зміни в додаток до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 22 грудня 2020 року № 754 «Про план діяльності виконавчого комітету Білоцерківської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік»;

-прийняті рішення щодо затвердження складу комісій з питань визначення зелених насаджень та їх відновної вартості,  про деякі питання щодо квартирного обліку, надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами та розглянуті опікунські питання, з яких були прийняті відповідні рішення.

 

З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному вебсайті міської ради.

Засідання відбулося в онлайн режимі, запис можна переглянути на офіційному веб сайті міської ради.

Відбулося засідання виконавчого комітету


Опубліковано: 22 червня 2021 року
Поділитися