Відбулося засідання колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області

31 січня у Білій Церкві відбулося засідання колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області.

У ході заходу начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Фатхутдінов поінформував присутніх про підсумки роботи за 2019 рік щодо реалізації державної політики з питань пенсійного забезпечення, виконання бюджету та завдань, покладених на Головне управління Пенсійного фонду України у Київській області.

Міський голова Геннадій Дикий звернувся до присутніх: «3 роки тому ми мали одне приміщення Білоцерківського відділу Пенсійного фонду України до якого їхало усе місто і люди стояли у чергах. Сьогодні завдяки роботі Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області ми маємо нові відділення у різних точках міста, зі зручною транспортною розв’язкою, електронною чергою, де кожен може максимально комфортно отримати необхідні послуги. Завдання поставлені правильно і міська влада докладе усіх зусиль до цілковитого втілення цього плану в життя».

Також до слова було запрошено заступника голови Київської обласної державної адміністрації Олега Торкунова: «Майже кожен третій житель Київської області проходить через систему Пенсійного фонду. Від того як проводяться надання цих послуг залежить відношення людей до влади. Дуже важливо в яких приміщеннях це відбувається, чи задоволений працівник умовами роботи. Тож давайте разом зробимо роботу Пенсійного фонду на Київщині як для себе, щоб було приємно для інших людей».

 «Ви робите величезну роботу, і я рада бути частиною цієї праці. Ви надаєте велику кількість послуг. І я вважаю, що найголовніше – це створити комфортні умови для працівників. Адже від цього залежить їх настрій і те, як вони будуть приймати клієнтів. Попереду ще багато роботи і я вірю, що ми її виконаємо», - зауважила перший заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова.

У ході заходу Тетяна Семенова та голова постійної комісії з охорони здоров’я, материнства, дитинства та соціального захисту населення Київської обласної ради  Наталія Бігарі нагородили цінними подарунками та подяками Київської обласної ради ряд ветеранів Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області.

Під час зустрічі організатори та гості заходу відвідали оновлені приміщення Білоцерківських відділів обслуговування громадян (сервісні центри) Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області за адресами: бульвар Олександрійський, 106 та вул. Леваневського, 34. Щоденно до цих центрів звертається близько 100 осіб, на обліку у кожного центру знаходиться в середньому 60000 пенсіонерів.

Також відвідали комунальну установу Білоцерківської міської ради «Територіальний центр надання соціальних послуг» та відділ центру надання адміністративних послуг, який на даний момент функціонує у тестовому режимі у мікрорайоні «Таращанський».

У заході взяли участь: директор департаменту соціального захисту населення Київської обласної державної адміністрації Ігор Мещан, в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрій Савчук, голова Білоцерківської районної ради Володимир Шевченко, начальник Білоцерківського відділу ГУ Пенсійного фонду України у Київській області Костянтин Будко, журналісти ЗМІ.

Відбулося засідання колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області


Опубліковано: 31 січня 2020 року
Поділитися