Відбулося засідання двадцять третьої сесії Білоцерківської міської ради VІІІ скликання

17 грудня відбулось засідання двадцять третьої сесії Білоцерківської міської ради VІІІ скликання, яке провів міський голова Геннадій Дикий.  

 

Перед початком засідання командир 72 окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців, полковник Олександр Вдовиченко вручив ряду волонтерів міста нагороди, яких вони були удостоєні  згідно із Наказом Міністерства оборони України  №596 від 27.11.2021р.

За вагомий особистий вклад в організацію та надання допомоги особовому складу військових частин і підрозділів Збройних Сил України, підтримання бойового духу захисників державного суверенітету та територіальної цілісності України та з нагоди Дня Збройних Сил України Відзнакою Міністерства оборони України  - нагрудним знаком «Знак пошани»  було нагороджено Юрія Петрика.

Дев’ятьом волонтерам вручено  Нагрудний знак «За сприяння Збройним Силам України» та чотирьом – Грамоти Міністерства оборони України.

 

Перед розглядом питання порядку денного виступила депутат міської ради Олена Ткач щодо питання збереження філії №4 Білоцерківської централізованої бібліотечної системи ім. Петра Красножона в межах  мікрорайону Піщаний.

 

Приводом для позачергового засідання сесії стало необхідність внесення змін до бюджету громади на поточний рік.

 

Так, було затверджено доходи та видатки у сумі 345 млн 100 тис. 800 грн, які надійшли як субвенція з місцевого бюджету на погашення заборгованості з різниці в тарифах, що підлягає урегулюванню згідно із Законом України «Про заходи, спрямовані на врегулювання заборгованості теплопостачальних та теплогенеруючих організацій та підприємств централізованого водопостачання і водовідведення» за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету.

 

З прийнятим рішенням можна буде ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному вебсайті міської ради.

Відеозапис засідання з обговоренням питань можна переглянути на ютуб каналі Білоцерківської міської ради.

Відбулося засідання двадцять третьої сесії Білоцерківської міської ради VІІІ скликання


Опубліковано: 17 грудня 2021 року
Поділитися