Три пари родин з двійнятами отримали дитячі візочки

Нещодавно у Білій Церкві  знову сталося  приємне диво -  у  трьох білоцерківських родинах  з’явилися на світ двійні!

 

Народження одразу двох немовляток – це не тільки подвійна радість, але й подвійна турбота, адже щоб виростити та виховати справжніх громадян своєї держави, батьки повинні докласти в два рази більше зусиль  та нести  вдвічі більшу відповідальність. 

 

   2021 рік  подарував нашій громаді 7 двієнь – 4 дівчинки та 10 хлопчиків.                                                                                           

 

17 грудня, напередодні  Дня св. Миколая,  міський голова Геннадій Дикий  провів традиційну зустріч з молодими батьками, у яких народилися двійні та привітав їх родини з поповненням.

 «Вітаю ваші родини з важливою подією в житті. Знаю на власному досвіді, двоє діток відразу з одного боку тяжко, бо потрібно встигати приділяти увагу двом. Але потім ви відчуєте подвійну підтримку і допомогу, - зазначив Геннадій Дикий. - Ви – найщасливіші батьки!  Хай ваші родини будуть міцними, а малята -здоровими!»

 

Начальник управління з питань молоді та спорту Олексій Копишинський також доєднався до привітань, наголосивши, що народження однієї дитини -це  щастя, а народження двійні – це чудо. Висловив впевненість, що  новонародженні діти будуть гідно прославляти Білоцерківську громаду  на теренах України та світу.

 

Отож, вітаємо родини :

 

Олександра та Марини Чувпіліних, в яких 07 вересня 2021 року народилися два сина  - Максим та Роман;
  

Сергія та Кристини Грибенникових , у яких 22 жовтня 2021 року народилися два сина - Олексій та Михайло;

 

 Руслана та Любові Гетьманів,  у яких 25 жовтня 2021 року народилися син  Даніїл та донька Софія.

Мамам та татам були вручені подяки Білоцерківської міської ради,  візочки для дітей та квіти.

У заході взяли участь заступник міського голови  Катерина Возненко, представники міських ЗМІ.

Від імені  всієї  громади  бажаємо миру і добра родинам, міцного здоров’я і любові.  Хай життя маляток буде щасливим  і красивим, а їх доля — доброю і прихильною.

Для довідки:

Своє ставлення та бачення механізму вирішення проблем сім`ї, материнства, жіноцтва, покращення демографічної ситуації в громаді міська рада засвідчує через механізм    впровадженням ряду міських комплексних програм соціального спрямування.  

Однією з них є Програма сприяння соціальному становленню та розвитку молоді, підтримки сім’ї на 2021-2023 роки. Поряд з основними завданнями цієї Програми, як то: пропаганди здорового способу життя,  збереження репродуктивного здоров`я було забезпечено соціальний захист сімей при народженні дітей  через надання  їм адресної матеріальної допомоги. Саме такий підхід (надання цільової адресної допомоги) свого часу був апробований та прийнятий в ряді Європейських країн.                           

В рамках діючої нині Програми, кожній сім`ї, яка мешкає на території   новоствореної Білоцерківської громади та в якій народилися двійні (а таких протягом дії всіх Програм підтримки сім’ї  з`явилось 327, і це тільки по місту Біла Церква) міською владою було надано цільову адресну допомогу у вигляді  дитячих візочків для двійні.

Три пари родин з двійнятами отримали дитячі візочки


Опубліковано: 17 грудня 2021 року
Поділитися