Відбулося засідання двадцять другої сесії Білоцерківської міської ради VІІІ скликання

Відбулося засідання двадцять другої сесії Білоцерківської міської ради VІІІ скликання
 
09 грудня відбулось позачергове засідання двадцять другої сесії Білоцерківської міської ради VІІІ скликання, яке провів міський голова Геннадій Дикий. 
Перед початком засідання прозвучали вітання з Днем місцевого самоврядування в Україні від депутатів Київської обласної ради Олександра Поляруша та Дениса Дьоміна, голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк, голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського. Вони вручили ряду депутатів міської ради та працівників органів місцевого самоврядування почесні грамоти, грамоти та подяки від Київської обласної державної адміністрації, обласної та районної рад, Білоцерківської РДА. Міський голова Геннадій Дикий вручив подяку за співпрацю у розбудові Білоцерківської МТГ Людмилі Мерзлюк.
Також за традицією привітали депутатів, у яких у міжсесійний період було день народження: Миколу Гопайнича, Олександра Русса, Сергія Масюка.
Розглядаючи питання порядку денного депутатами було внесено зміни до Програми щодо здійснення комплексних заходів, спрямованих на ліквідацію та запобіганню поширення на території Білоцерківської міської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої  коронавірусом SARS-CoV-2 на 2021 рік, затвердженого рішенням міської ради від 24 грудня 2020 року за № 31-05-VIII.
Зокрема, передбачається, що буде здійснено перенаправлення коштів, які спрямовані на реалізацію заходів Програми у розрізі напрямку охорони здоров’я.
Як зазначила начальник управління фінансів міської ради Світлана Терещук кошти у сумі 590, 1 тис. грн буде знято з видатків, які передбачалися на придбання засобів індивідуально захисту та спрямовано на придбання лікарських засобів і витратні матеріали. Таке рішення було прийнято зважаючи на потреби міських лікарняних установ, які лікують хворих на коронавірусну інфекцію.
Під час сесії також було :
  • внесенні зміни до Комплексної цільової програми «Розумна громада» на 2021–2023 роки затвердженої рішенням Білоцерківської міської ради від 24 грудня 2020 року № 69-05-VIIІ «Про затвердження Комплексної цільової програми «Розумна громада» на 2021–2023 роки»;
  •  внесенні зміни до додатку 1 рішення Білоцерківської міської ради від 28 листопада 2019 року № 4649-84-VII «Про затвердження складу постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання), постачання гарячої води та Порядку відключення (відокремлення) споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води» шляхом викладення його в новій редакції;
  •  розглянуто низку майнових та земельних питань, з яких прийняті відповідні рішення.
З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному вебсайті міської ради.
Відеозапис засідання з обговоренням питань можна переглянути на ютуб каналі Білоцерківської міської ради.
 

Відбулося засідання двадцять другої сесії Білоцерківської міської ради VІІІ скликання


Опубліковано: 09 грудня 2021 року
Поділитися