Відбулося відкриття персональної виставки майстрині акварельного живопису Ольги Мілейко «Краса поруч»

13 травня у м. Біла Церква відбулося відкриття персональної виставки картин майстрині акварельного живопису, педагога, членкині Національної спілки художників України Ольги Мілейко під назвою «Краса поруч».

В ході заходу, від імені міського голови Геннадія Дикого, авторку привітала депутат міської ради, директор Білоцерківської школи мистецтв №1 Леся Крижешевська, відмітивши неабиякий внесок Ольги Мілейко в розвиток мистецтва як художниці та людини, яка передає талант своїм учням. Наголосила, що роботи майстрині, це не лише естетична краса і насолода, а ще й історія нашого міста, а самі роботи відомі далеко за межами України.

До вітань також долучилися викладачі та учні Білоцерківської школи мистецтв №1, радуючи відвідувачів виставки своїми музичними номерами.

На виставковій залі бібліотеки № 8 представлено понад 40 робіт виконаних в акварельній техніці та, по мірі написання художницею нових картин, поповнюватиметься новими експонатами.

 Виставка також є і благодійним заходом, оскільки половина коштів, зібраних від продажу даних робіт, будуть передані  на лікування поранених у зоні ООС воїнів.

У заході також взяли участь начальник управління культури і туризму білоцерківської міської ради Юлія Ковальська, начальник управління освіти та науки Юрій Петрик, депутат міської ради Андрій Король, голова Київської обласної організації Національної спілки художників України Олександр Дмитренко, директор центра творчості дітей та юнацтва Київщини Тамара Нестерук, представники громадськості та ЗМІ.

Триватиме виставка до 30 червня ц.р.

Відбулося відкриття персональної виставки майстрині акварельного живопису Ольги Мілейко «Краса поруч»


Опубліковано: 13 травня 2021 року
Поділитися