Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету

25 березня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів в.о.міського голови Дмитро Киришун.

Враховуючи протокол № 12 позачергового засідання Державної комісії з  питань  техногенно-екологічної  безпеки  та  надзвичайних ситуацій від 22 березня 2021 року, протокол № 7 позачергового засідання комісії виконавчого комітету Білоцерківської  міської  ради  з  питань  техногенно-екологічної  безпеки  і  надзвичайних ситуацій від 24 березня 2021 року, керуючись чинним законодавством України виконавчий комітет прийняв рішення Про додаткові обмежувальні заходи на території Білоцерківської міської територіальної громади на період дії «червоного» рівня епідемічної небезпеки.

Згідно із прийнятим рішенням:

З 29 березня ц.р. та до прийняття окремого рішення виконавчого комітету міської ради у закладах  загальної середньої освіти громади всіх типів і форм власності продовжено організацію освітнього процесу за дистанційною формою навчання для учнів  1-11 класів.

Перед голосуванням до членів виконавчого комітету звернулася керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, перший заступник міського голови Інна Новогребельська. Вона поінформувала присутніх про заходи, які вживаються в місті з лікування осіб, які захворіли та з протидії подальшого поширення COVID-19: збільшення загального ліжкового фонду та забезпечення його киснем,  комплектування додатковим медичним персоналом в перепрофільованих відділеннях, посилення інфекційного контролю тощо.

«Ситуація із захворюваністю в громаді складна,  в зв’язку з чим, 24 березня ц.р. було проведено засідання оперативного штабу,  — повідомила Інна Новогребельська. — У громаді спостерігається  постійне зростання кількості інфікованих на коронавірус.  Зокрема, високим є рівень захворюваності саме серед дітей - три пацієнти з важкою формою пневмонії лікуються на території міста».

Зважаючи на те, що обмежений контакт дає свої результати, перший заступник міського голови аргументувала необхідність підтримки даного проєкту рішення. Також вона закликала жителів громади дотримуватись протиепідемічних заходів та берегти здоров’я своє та своїх близьких.


Опубліковано: 25 березня 2021 року
Поділитися