Відбулося громадське обговорення змін до містобудівної документації

Відбулося громадське обговорення проєкту  містобудівної документації та Звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту документу державного планування – «Зміни до детального плану території вздовж лівого берега річки Рось в районі провулку Ярового, вулиці Річковій, Запорізькій та Водопійній в м. Біла Церква Київської області»

23 листопада в великій залі виконавчого комітету Білоцерківської міської ради  у відбулося громадське обговорення проєкту містобудівної документації та Звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту документу державного планування – «Зміни до детального плану території вздовж лівого берега річки Рось в районі провулку Ярового, вулиці Річковій, Запорізькій та Водопійній в м. Біла Церква Київської області».

 Процедуру розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо проєкту містобудівної документації та Звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту документу державного планування розпочато 12 листопада 2021 р.

Для участі в обговореннях було запрошено представників територіальної громади, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, наукових установ, консультативно-дорадчих органів та представників засобів масової інформації  міста Біла Церква.

У ході заходу начальник управління містобудування та архітектури Білоцерківської  міської ради – головний архітектор міста  Олександр Терещенков ознайомив присутніх з головною метою розроблення детального плану території, а саме:

- планувальної організації;

- планувальних обмежень використання території, переважних та супутніх видів використання території, містобудівних умов та обмежень;

- комплексності напрямів проведення інженерної підготовки та інженерного забезпечення території;

- транспортного і пішохідного руху;

Стратегічна екологічна оцінка проєкту документу державного планування  - Зміни до детального плану території вздовж лівого берега річки Рось в районі провулку Ярового, вулиці Річковій, Запорізькій та Водопійній в м. Біла Церква Київської області розроблена відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку».

Під час засідання присутні могли отримати відповіді на питання, які стосувалися: будівництва пішохідного мосту через річку Рось, реконструкції транспортного шляху, будівництва майданчику для вигулу тварин, упорядкування рекреаційної та прибережної зон.

У підсумку учасники громадського обговорення  отримали інформацію, що  пропозиції громадськості щодо розробленої містобудівної документації та Звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту документу державного планування продовжуються

Зауваження та пропозиції у письмовому вигляді приймаються з 12 листопада 2021 року до 11 грудня 2021 року за адресою: 09100, м. Біла Церква, Торгова площа, 6 відділ звернень громадян  Білоцерківської міської ради, із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом. Пропозиції повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил у відповідності до п.9  розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів від 25.05.2011 № 555.

У заході взяли участь: заступники міського голови Руслан Руденко та Олег Усенко, представники профільних структурних підрозділів міської ради та громадськості.

Відбулося громадське обговорення змін до містобудівної документації


Опубліковано: 23 листопада 2021 року
Поділитися