Учасники фестивалю «Олександрійська феєрія» потрапили до Книги рекордів України

4 серпня у Білій Церкві відбулося урочисте нагородження дипломами Книги рекордів України організаторів та учасників встановлення рекорду України по найбільшій кількості  одночасного старту теплових аеростатів з державними прапорами України (10 повітряних куль).

Рекорд було встановлено 23 серпня 2020 року, на День прапора, але через карантинні обмеження, нагорода знайшла своїх героїв лише сьогодні.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Геннадій Дикий. Він зазначив, що організація такого заходу і встановлення рекорду були б неможливими без сприяння громадської організації «Біла Церква Туристична», керівництва дендропарку «Олександрія», Федерації повітроплавання України та Київської області, пілотів та їхніх команд. Саме завдяки таким небайдужим людям, їх  ініціативі і наполегливості вдалось зробити таке яскраве дійство у нашому місті. Також міський голова вручив грамоти за вагомий особистий вклад у розвиток туризму та повітроплавного спорту у Білоцерківській міській територіальній громаді голові громадської організації «Біла Церква Туристична» Олені Фастівській та президенту Федерації повітроплавання України В’ячеславу Гардашнику

Нагороди від Національного реєстру рекордів України вручав Василь Зорін.

Фестиваль «Олександрійська феєрія» вперше відбувся у 2017 році. За всі роки проведення фестивалю, понад 1200 щасливчиків змогли політати на повітряних кулях та отримати незабутні враження. Після урочистого вручення нагород та спільного фото, присутні мали змогу обмінятись враженнями та поділитись планами на майбутнє.

На заході були присутні заступник міського голови Катерина Возненко, представники громадськості та ЗМІ

Учасники фестивалю «Олександрійська феєрія» потрапили до Книги рекордів України


Опубліковано: 04 серпня 2021 року
Поділитися